Ο πρώην «Θρακιώτης» που τίναξε την μπάνκα με 23 ασίστ σε έναν αγώνα

Ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ καταγράφηκε στα παρκέ της Γ’ Εθνικής από έναν αθλητή που στο παρελθόν πέρασε από τα παρκέ της Θράκης και συγκεκριμένα αγωνιζόμενος με την φανέλα του ΓΑΣ Κομοτηνή.

Ο λόγος για τον Κώστα Γεωργαντζά, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του, της Αναγέννησης Καρδίτσας μοίρασε 23 ασίστ, οι οποίες όμως δεν ήταν αρκετές για να φύγει εκείνη με το ροζ φύλλα αγώνα.

Ο έμπειρος point guard ήταν απλά…απολαυστικός για τους Κιτρινόμαυρους που άγγιξαν μία τεράστια νίκη εκτός έδρας αλλά τελικά γνώρισαν την ήττα στην παράταση! Ο Καρδιτσιώτης αθλητής τελείωσε το ματς με 26 πόντους και 5 εύστοχα τρίποντα.

Αν τα παραπάνω δεν είναι εντυπωσιακά από μόνα τους, τότε αρκεί να αναφέρουμε ότι στο συγκεκριμένο ματς κατάφερε να μοιράσει 23 (!) ασίστ, από τις 27 συνολικά που μοίρασε όλη η ομάδα!

Ετοίμασε, εν ολίγοις, ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά…είκοσι τρία καλάθια για τους συμπαίχτες του σε μία από τις πιο «μεστές» εμφανίσεις της καριέρας του και ένα εκκωφαντικό double-double με 38 (!) μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Κι αν πολλοί απορούν πώς προέκυψαν τα παραπάνω στοιχεία, αρκεί να αναφέρουμε ότι στο κλειστό της Νέας Ιωνίας και σε αυτό το μεγάλο ντέρμπι της 14η αγωνιστικής υπήρξε στατιστική υπηρεσία με κάθε ακρίβεια!

Ο Κώστας Γεωργαντζας πέρασε από την Κομοτηνή την σεζόν 2010-11, όταν και ο ΓΑΣ τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από Χαλκηδόνα και Ανατολια με τον Στάθη Καμαράκη στο τιμόνι της ομάδας.