Βραβεύθηκε από Γιαννάκη ο Νεδήμ Καρά Αχμέτ και συγκίνησε με την ευχαριστήρια δήλωσή του

Ευχαρίστησε τις παίχτριες του για την σκληρή δουλειά που οδήγησε στην επιτυχία ο προπονητής του γυναικείου τμήματης της Ασπίδας Ξάνθης Νεδήμ Καρά Αχμέτ, με αφορμή την βράβευση του από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Επίσης επισήμανε πως η βράβευση δεν είναι δικιά του αλλά αποτέλεσμα μιας συνολικής προσπάθειας των αθλητριών, των γονιών τους και όσων δούλεψαν για αυτό, οπότε θεωρεί τον εαυτό του ως εκπρόσωπο όλης αυτής της προσπάθειας που ανήκει σε αυτούς τους ανθρώπους. Επισήμανε ακόμα πως όσο έχει δύναμη από τον Θεό, με υπομονή και επιμονή θα δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό.

Αναλυτικά το μήνυμα που εστάλη στις αθλήτριες αμέσως μετά την βράβευση από τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

“Σήμερα βραβεύτηκα από τον ΣΕΠΚ με αφορμή την άνοδο μας στην Α2 εθνική κατηγορία. Αυτή η βράβευση είναι μεγάλη τιμή για μένα, επιβραβεύει τους κόπους μια ολόκληρης χρονιάς. Σίγουρα όμως δε θα γινόταν αυτή η βράβευση προς εμένα αν δεν είχα συμμάχους μου όλες εσάς. Μια χρονιά με πολύ δύσκολες αλλά ταυτόχρονα και πολύ ευχάριστες στιγμές. Μια χρονιά με πολύ κόπο, χρόνο και ιδρώτα, που αφιερώσατε εσείς γι’αυτην την ομάδα που αγαπάμε όλοι. Τα συναισθήματα μου βέβαια είναι ανάμεικτα διότι θα ήθελα να στέκεστε εσείς πλάι μου σ’αυτή τη βράβευση γιατί εσείς είστε οι στυλοβάτες αυτής της επιτυχίας. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και εύχομαι στην επόμενη βράβευση να είμαστε όλοι μαζί.”

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.