Καταστράφηκε ολοσχερώς κτήριο της επιχείρησης εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων John Deere

Μειώνονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν στις εγκαταστάσεις της επιχείρηση εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων John Deere στη Σίνδο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και τουλάχιστον τέσσερις ώρες μεγάλη φωτιά.

Από τα 15 οχήματα και τους 40 πυροσβέστες στο σημείο παραμένουν αυτή την ώρα (00:30) 12 οχήματα και 30 πυροσβέστες, καθώς όπως φαίνεται είναι ζήτημα χρόνου να τεθεί η πυρκαγιά υπό μερικό έλεγχο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το κτίριο που καίγεται έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Προηγούμενο ρεπορτάζ
Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη τούτη τη στιγμή στην επιχείρηση εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων John Deere.

Στο σημείο έχει σπεύσει και ήδη επιχειρεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που απαρτίζεται από 11 οχήματα και 25 πυροσβέστες που προσπαθούν να ελέγξουν αρχικά τις φλόγες και κατόπιν να την σβήσουν.

Πριν λίγη ώρα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν στο σημείο αυξήθηκαν καθώς  ενισχύθηκε η φωτιά. Πλέον στο σημείο βρίσκονται 16 οχήματα και 40 πυροσβέστες. Εκεί έχουν  μεταφερθεί και 6 υδροφόρες από τους δήμους Ευόσμου, Θεσσαλονίκης και Δέλτα.

‘Οπως ανέφεραν πηγές από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο makthes.gr το θερμικό στοιχείο είναι πολύ υψηλό λόγω των ορυκτελαίων, των μηχανημάτων που μεταξύ όλων των άλλων υλικών καίγονται. Επίσης πως στόχος τούτη τη στιγμή είναι να καταφέρουν να οριοθετήσουν τη φωτιά. 

Δεν απειλείται κάποια ανθρώπινη ζωή ή κάποιο άλλο κτίριο. Επιπρόσθετα αναφέρεται πως άγνωστη παραμένει η αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά.  

Πηγή: https://www.makthes.gr/