Γ’ Εθνική: Παρουσία και του Ζήση Βρύζα ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε από το Άβατο τον Ευθύμη Τσάπαρη

Μετά από έξι μόλις μήνες ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Άρη Αβάτου ο Ξανθιώτης πρώην μέσος Βιστωνίδας και ΑΟΞ Ευθύμης Τσάπαρης θα συνεχίσει στον πρωτοπόρο Πανσερραικό.

Η μεταγραφή Τσάπαρη έγινε παρουσία και του Ζήση Βρύζα που είναι φίλος της οικογένειας Κοτόπουλου ανακοίνωσε το Άβατο, που πάντα έχει στόχο στην ανάδειξη νέων ταλέντων από την περιοχή και κατόπιν οι Σερραίοι.

H ανακοίνωση του Πανσερραικού: Ο Ευθύμης Τσάπαρης είναι ένας από εμάς! Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Ευθύμη Τσάπαρη, που αποτελεί σημαντική επένδυση για τον σύλλογο μας. Ευθύμη καλώς όρισες στον Πανσερραϊκό και ευελπιστούμε τα όνειρα σου να μεγαλώνουν μαζί με τα «λιοντάρια».

Ο Ευθύμης Τσάπαρης, είναι γεννημένος στις 5/2/1999 και αγωνίζεται σε τρεις θέσεις στην μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε την πορεία του στον Α.Ο. Βιστωνίδας Ξάνθης και σύντομα απορροφήθηκε από τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Ξάνθης. Εκεί παρέμεινε για 6 χρόνια, παίρνοντας πλούσιες εμπειρίες στα μικρά πρωταθλήματα της Superleague. Φέτος αγωνίστηκε με επιτυχία στον Άρη Αβάτου Ξάνθης και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με αξιοσημείωτη παρουσία.

Η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου: Με μεγάλη μας χαρά παραχωρήσαμε τον ποδοσφαιριστή μας Ευθύμιο Τσαπαρη στην ομάδα του Πανσερραϊκού.Ευθυμη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα σου ομάδα και να έχεις ακόμη μεγαλύτερα όνειρα και φιλοδοξίες.Πιστη η ομάδα μας στην φιλοσοφία της ανεβάζει ακόμη έναν ταλαντούχο παίκτη της σε μία ιστορική ομάδα.Σε ευχαριστούμε για όσα έχεις προσφέρει στην ομάδα μας.Θα είμαστε πάντα δίπλα σου.