Ονομαστική γιορτή στο γήπεδο της Μίκρας για τον Γρηγόρη Κοντοστάθη

Την ονομαστική του εορτή είχε το Σάββατο ο λίμπερο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρης Κοντοστάθης και από νωρίς το πρωί οι ευχές έπεφταν βροχή. Ωστόσο ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να απαντά σε τηλέφωνα και μηνύματα αφού είχε… αγώνα.

Ο Κοντοστάθης ακολούθησε κανονικά την αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Volley League με τον Ηρακλή στο κλειστό της Μίκρας.

Ο Εθνικός δεν μπόρεσε να κερδίσει ή έστω να πάρει κάποιο σετ, ωστόσο εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστικός με τον Κοντοστάθη να είναι από τους κορυφαίους του παίκτες (63% υποδοχή, 17% άριστες). Για αυτό και τα χαμόγελα από τον Γρηγόρη και τους συμπαίκτες του.

Μπορεί η ομάδα να μην έχει βαθμό αλλά όλα όσα έχει καταφέρει και κυρίως το γεγονός ότι έστω συμμετέχει στο μεγάλο πρωτάθλημα με αμιγώς εβρίτικη και άκρως νεανική σύνθεση ειναι ένα μεγάλο κέρδος.

Το δώρο για τον Γρηγόρη Κοντοστάθη και τους συμπαίκτες του θα είναι το χειροκρότημα των λίγων αλλά πιστών οπαδών του Εθνικού. Και η αξία αυτού του δώρου δεν αποτιμάται σε χρήματα. Είναι ανεκτίμητη…