Γ’ Εθνική: Με γκολ Κομεσίδη η Αλεξανδρούπολη πέρασε δια πυρός και σιδήρου από τη Θάσο και ανέβηκε στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη

Με ένα τέρμα του Δημήτρη Κομεσίδη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, για το οποίο πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη τήρηση του fair play, η Ενωση Αλεξανδρούπολης πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της Δόξας Θεολόγου στην Θάσο.

Εκμεταλλευόμενοι έτσι το ρεπό του Ορφέα Ξάνθης αλλά και την ήττα του Κεραυνού Πέρνης το Σάββατο στην Καμήλα, έφτασαν στο +6 από τους διώκτες τους και παραμένουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας πλέον διαφορά ασφαλείας, εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η Ενωση Αλεξανδρούπολης δικαιούταν τη νίκη και θα μπορούσε να μην δώσει δικαιώματα για διαμαρτυρίες αν είχε καθαρίσει πιο ευκολα το ματς, ωστόσο στο 72′ το σουτ του Καβατζικιώτη πέρασε δοκάρι και έξω. Στο τελευταίο τέταρτο αρχικά ο Καρακασίδης και πέντε λεπτά αργότερα ο Λαζαρίδης έχασαν ευκαιρία να κλειδώσουν τη νίκη.

Ετσι δόθηκε η ευκαιρία στους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι θα μπορούσαν έστω να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας, ειδικά αν ο Λάτας έβρισκε στόχο στις ευκαιρίες που του δόθηκαν στην αρχή και στο τέλος του αγώνα, η πρώτη με σουτ και η δεύτερη με κεφαλιά, αλλά τις οποίες έδιωξε σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο εξαιρετικός Συνοδινός.

ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ: Τζιώρτζης, Ζενέλι, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Ζιούλης, Μπλάτζιος, Μουλλάι, Νιζάμης, Λάτα, Αλόπουλος, Ανθουλάκης.

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συνοδινός, Δορουγιδένης, Μαυρομάτης, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας Κ., Γκαβανόζης (88′ Ευστρατιάδης), Μαλτέζος (65′ Καρακασίδης), Καβατζικιώτης (86′ Πατσιώρας Α.), Παπαοικονόμου (80′ Λαζαρίδης), Αμπραχαμιάν.