A2 Ανδρών: Τεράστια νίκη για την ΑΕ Κομοτηνής απέναντι στον Αριστοτέλη Σκύδρας

Ακόμα μια νίκη πέτυχε η ΑΕ Κομοτηνής με καθαρό σκορ 3-0 απέναντι στον Αριστοτέλης Σκύδρας και πλέον διατηρείται μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα.

Με εξαιρετική εμφάνιση και όπλο το καλό σέρβις, το καλό μπλοκ και την επίθεση, η ΑΕ Κομοτηνής δεν άφησε περιθώριο από το πρώτο κιόλας σετ στον φιλοξενούμενο Αριστοτέλη Σκύδρας, όπου η ομάδα του Ηλία Κρεούζη το κέρδισε με 25-17.

Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι, με τον Αριστοτέλη να βρίσκεται μπροστά με 12-16 αλλά μια συνεχόμενη αντεπίθεση της Κομοτηνής έφερε τους γηπεδούχος μπροστά με 23-21 και 24-22 με το σετ να κλείνει στο 25-23.

Στο τρίτο σετ οι κιτρινόμαυροι μπήκαν πολύ δυνατά θέλοντας να καθαρίσουν την αναμέτρηση και έτσι βρέθηκαν προηγούμενη με 20-15. Ο Αριστοτέλης έκανε μια τελευταία αντεπίθεση και έφερε το σετ στο 24-22 με την Κομοτηνή να παίρνει το σετ με 25-22 και την νίκη με 3-0.

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Ηλίας Κρεούζης):  Βλαχόπουλος, Αγγελης, Κυριακίδης, Δημητριάδης, Παπαγεωργίου, Χρυσοστόμου, Γεωργιόπουλος (λ) / Χατζόπουλος, Ποιμενιδης (λ), Γκόνας, Αιβαλιώτης, Κοβατσεβ