ΕΠΣ Θράκης: Σκόραρε και την έκανε! Δεύτερη μεταγραφή σε 15 μέρες ο … «Ρομαίος» Μαμούτ Σεϊδάν

Ουτε 15 μέρες παρέμεινε στον Κομψάτο Πολυάνθου ο Σεϊδάν Μαμούτ θαπου πλεον θα αγωνίζεται εαν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στους φιλόδοξους Νέους Ρομά.

O 27χρονος μεσοεπιθετικός (4/1/1993) μετά από ένα εξάμηνο αποχής την φετινή σεζόν μετά το ντάμπλ που κατέκτησε πέρυσι με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, επέστρεψε στην δράση για τον Πολύανθο προ δυο βδομαδων αγωνίστηκε στα παιχνίδια με Αγίους Θεοδώρους και Πόντο Κομοτηνής σκοράροντας μάλιστα και στο δεύτερο παιχνίδι.

Ωστόσο αποχωρεί από την ομάδα του Πολυάνθου αφού θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα του Αμέτ Ερκαν που ως μέλος της διοίκησης τον έπεισε να αγωνιστεί για τους Νέους Ρομά. 

Ο Σεϊδάν έχει αγωνιστηκεί 3 φορές στην Super League με τον Πανθρακικό, συνολικά 112′, βασικος με την Καλλονή ένα ενηνταλεπτο και ως αλλαγη με τον Παναθηναικό (4′) και με τον Ατρόμητο (15′).

Μετά τον Πανθρακικό μετακόμισε Αλεξανδρούπολη στον Εθνικό στην Γ’ Εθνική και ακολούθησαν το Κόσμιο όπου ήταν ατυχος με τραυματισμούς, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου όπου κατέκτησε το νταμπλ και δυο αγώνες ο Πολύανθος.

Πλέον δεν μπορεί να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα και να κάνει άλλη μεταγραφή εκτός του Πολυάνθου τον επόμενο χρόνο, αφού εαν παει στους Ρομά θα θεωρείται δεύτερη μεταγραφή. Σε τρίτη διαφορετικλη ομάδα κάιγεται…