Κύπελλο Ελλάδος: Δια χειρός Γαβριηλίδη τα ζευγάρια των προημιτελικών και δηλώσεις για VAR και τελικό

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, ρωτήθηκε μετά την κλήρωση για τα προημιτελικά σχετικά με το αν θα υπάρχει VAR από την προσεχή φάση, αλλά και αν θα οριστούν ξένοι διαιτητές.

«Έχει υποβληθεί αίτημα από την ΕΠΟ να υπάρχει VAR στα προημιτελικά και εξετάζεται από την εταιρεία και από την πολιτεία», τόνισε για το VAR ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, ενώ για το ενδεχόμενο ορισμού ξένων διαιτητών είπε: «Είναι θέμα της ΚΕΔ, εκείνη το κοιτάζει».

Όσο για το αν ο τελικός θα γίνει με κόσμο και σε ποια έδρα είπε: «Η έδρα θα εξαρτηθεί και από τους φιναλίστ. Εμείς πάντα θέλουμε τελικό με κόσμο, αλλά είναι και θέμα πολιτείας». Πριν μια εβδομάδα πάντως ο πρόεδρος της ΕΠΟ Β. Γραμμένος μετά από συνάντηση με τον Αυγενάκη είχε δηλώσει ότι ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα με κόσμο.

Νωρίτερα, δια χειρός του Μάνου Γαβριηλίδη διεξήχθη και η κλήρωση από την οποία ξεχωρίζει το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Θρακιώτικο ενδιαφέρον δεν υπήρχε, μετά τον αποκλεισμό της Ξάνθης από τον Άρη.

Στην κλήρωση είχαν εκπροσώπους μόνο τρεις ομάδες, ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο Λάμπρος Μπίρδας από τον ΠΑΟΚ, οι Δημήτρης Σαραβάκος και Γρηγόρης Παπαβασιλείου από τον Παναθηναϊκό και ο Γιάννης Τσούτσας από την ΑΕΚ.

Τα πρώτα ματς θα γίνουν 4-5-6 και οι ρεβάνς 11-12-13 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Άρης-Ατρόμητος
Παναιτωλικός-ΑΕΚ ή Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Λαμία-Ολυμπιακός