ΕΠΣ Έβρου: Στα προημιτελικά η Ένωση Αλεξανδρούπολης με τριάρα επί της Θράκης Φερών

Με 3-0 νίκησε η Ένωση Αλεξανδρούπολης την Θράκη Φερών και έγινε η έβδομη και τελευταία ομάδα που συμπλήρωσε το παζλ των προημιτελιών του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Τα γκολ πέτυχαν ο Μάζης με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου και ο Λίτσιος στο ημίωρο, ενώ ο Καρακασίδης στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως δείχνει αυτό, η νίκη ήρθε μάλλον εύκολα για την εκπρόσωπο του εβρίτικου ποδοσφαίρου στα εθνικά πρωταθλήματα, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι και η φιλοξενούμενη ομάδα των Φερών είχε δυο δοκάρια και δικαιούνταν το γκολ της τιμής.

Πλέον οι δύο ομάδες στρέφονται στα κρίσιμα κυριακάτικα παιχνίδια τους. Η Ένωση Αλεξανδρούπολης έχει σημαντική έξοδο στη Θάσο όπου οφείλει να φύγει με τους τρεις βαθμούς για να διατηρηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Θράκη φιλοξενεί στις Φέρες τον Ορέστη.

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ουσταμπασίδης): Μπινόπουλος, Δορουγιδένης, Καρακασίδης, Λίτσιος, Γκουντενούδης, Πατσιώρας Κ. (75′ Μαυρομάτης), Πατσιώρας Α. (60′ Λαζαρίδης), Παπαοικονόμου (70′ Γκαβανόζης), Μαλτέζος, Μάζης (60′ Καβατζικιώτης), Αμπραχαμιάν.

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (Γεωργουσούδης): Γκαϊταρτζάκης, Μπόρας, Σιδηρόπουλος Α., Κολγκέκα, Γκάκιος, Πολίδης, Δροσάκης (75′ Χρηστακίδης), Σιδηρόπουλος Γ., Τσιπλάκης (46′ λ.τρ. Βάρναλης), Ντόλας (65′ Παπαδάκης), Παγωνίδης.