Ο «μονόφθαλμος» Κάστρο βασιλιάς των… «τυφλών» της «απαράδεκτης» εμφάνισης του ΑΟΞ με τον Παναθηναϊκό

Μπορεί η Ξάνθη να ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με μια απαράδεκτη όπως την χαρακτήρισε και ο ίδιος ο Πανόπουλος εμφάνιση, ωστόσο τα social media της ΠΑΕ προχώρησαν κανονικά στην ανάδειξη του mvp της ομάδας στον αγώνα αυτό.

Ως γνωστόν, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος και κάπως έτσι ο Ματίας Κάστρο αναδείχτηκε MVP της 19ης αγωνιστικής στον αγώνα ενάντια στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός επιθετικός παρέλαβε τη Δευτέρα το βραβείο του απ’ την ακαδημία του ΑΟ Βιστωνίδας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που βρεθηκαν στο γήπεδο της Φελώνης είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να ακούσουν κάποιες πολύτιμες συμβουλές απ’ τον επιθετικό του ΑΟ Ξάνθη. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά το 0-1 από τον Παναθηναϊκό, στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι αυτό της εμβόλιμης 20ής αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη, την ερχόμενη Πέμπτη (19:30) στο “Κλ. Βικελίδης”.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλάμβανε πρωινή προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ξεχωριστά γυμνάστηκαν οι Ντίρεσταμ και Γκαργκαλατζίδης.

Για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ζεάν Μπαριέντος που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ αντίθετα επιστρέφει στη διάθεσή του ο Χρήστος Λισγάρας μετά την μια αγωνιστική τιμωρίας λόγω καρτών.