ΕΠΣ Θράκης: Δύσκολη νίκη με ανατροπή για τον πανθρακικο στον Σώστη! Πρώτο γκολ ο Ρομπέρ

Δύσκολη νίκη με ανατροπή πήρε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες ο Πανθρακικός επικρατώντας στο Σώστηωτης μαχητικής Δόξας με 1-2 και παρέμεινε στο κυνήγι των πρωτοπόρων Ν. Σιδηροχωρίου και Ελπίδας Σαπών.

Ο Πανθρακικός δεν ήταν καλός στο ξεκίνημα της συναντησης και μάλιστα έχασε στο 5′ τον Τσαγκαλίδη με τραυματισμό αλλάζοντας γρήγορά τα σχέδια του Μπαχαρίδη. Μάλιστα τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν μετά απόαδράνεια της άμυνας ο μέχρι το καλοκαίρι παίκτης του Πανθρακικού Χατζηιωαννίδης έκανε το 1-0 με τον σκόρερ να μην πανηγυρίζει το τέρμα. Ο Πανθρακικός ισοφάρισε στο 19′ με πέναλτι του Ρομπέρ σε χέρι του Παρασκευόπουλου σε σέντρα του Παύλου. Αυτό ήταν το πρωτο τέρμα του Γάλλου μεσοεπιθετικού στην τρίτη του θητεία στην ομάδα και το πρωτο μετά από σχεδόν 9 χρόνια. Ο Πανθρακικός ήταν φλυαρος και σε μια αντεπίθεση ο Σώστης απείλησε που στο 45΄ με γυριστό σουτ του Φανιάδη, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Κεχαγιάς που επέστρεψε κάτω από τα γκολποστ.

Στην επανάληψη, ο Πανθρακικός βελτιώθηκε απείλησε με τον Βιόπουλο στο 51΄ και στο 63΄ ενώ το μακρινό σουτ του Ρουμπιέ στο 65΄ κατέληξε στο δοκάρι του Χατζόπουλου. Τελικά στο 72΄ ο δραστήριος Βιόπουλοςμε σουτ εκανε το 1-2 δίνοντας το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του που βρίσκεται στο -4 από την κορυφή.

Καλή η διαιτησία των Δρακίδη, Καρακασίδη και Κελεσίδη.

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Δανίδης): Χατζόπουλος, Παρασκευόπουλος, Πέγκας, Ανδρίκου, Τζαμπάζης, Καραμιχάλης (70΄ Τέφος), Χατζηιωαννίδης, Μυλωθρός, Φανιάδης (80΄ Πατούλιας), Τζιαφαλιάς, Ρούντος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Παύλου, Τσαγκαλίδης (5΄ Κυριαλάνης), Ζήκος, Ζάγγουλος, Τσιανάκας (80΄ Κονόμι), Τοπάλι, Ρομπέρ, Νάνος (55΄ Παπαδόπουλος), Ρουμπιές, Βιόπουλος (89΄ Γιάζος)