Εκτός γραμμής Πανόπουλου ο Μελισσόπουλος! Φέρνει το θέμα ΑΟΞ στο Δημοτικό Συμβούλιο και προτείνει σειρά ενεργειών

Ανακοίνωση για το θέμα που έχει προκύψει με τον ΑΟΞ, εξέδωσε η παράταξη Μελισσόπουλου προαναγγέλλοντας ότι θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης και καλώντας τον δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη να πάρει θέση.

Ακόμα, δηλώνει ότι θα προτείνει σειρά πρωτοβουλιών με στόχο να μην αποτελέσει ο ΑΟΞ το εξιλαστήριο θύμα στις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ανακοίνωση Μελισσόπουλου είναι βέβαια εκτός γραμμής Πανόπουλου, που ζήτησε να μην υπάρξουν αντιδράσεις ούτε πριν ούτε μετά, όποια και αν είναι η απόφαση.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι η ανακοίνωση εκδόθηκε πριν ο Χρήστος Πανόπουλος κάνει τις δηλώσεις. Δεν είναι γνωστό σε αυτή τη φάση αν μετά τις δηλώσεις Πανόπουλου, η παράταξη Μελισσόπουλου πράγματι θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ή αν θα «σεβαστεί» την επιθυμία του μεγαλομετόχου.

Η ανακοίνωση της παράταξης του Σάββα Μελισσόπουλου έχει ως εξής:

Η ιστορική ομάδα της πόλης μας, ο ΑΟΞ, ο καλύτερος πρεσβευτής μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και έξω από αυτήν, η ομάδα που αγαπάμε και μεγαλώσαμε μ ΄ αυτήν,  περνά αυτή την περίοδο μια περιπέτεια.

Για καθαρά εξωαγωνιστικούς λόγους, για ένα ζήτημα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και τυπικά διαδικαστικό, η ομάδα μας φαίρεται από διάφορα δημοσιεύματα να κινδυνεύει με κυρώσεις σοβαρές, κινδυνεύει να τιμωρηθεί από ανθρώπους, που όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η μέχρι σήμερα παρουσία τους στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας.

Επειδή όμως η ομάδα μας, ο σπουδαίος ΑΟΞ της καρδιάς μας, δεν θα μπορούσε ποτέ να δίνει τον πιο κρίσιμο «αγώνα» της ζωής του μόνος του, εμείς ως Δημοτική Παράταξη, θα φέρουμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα προτείνουμε σε αυτό μια σειρά από ενέργειες, τις οποίες όλες οι παρατάξεις ενωμένες, να αναλάβουμε άμεσα, προκειμένου να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να γίνει η ομάδα μας το εξιλαστήριο θύμα όλης της παθογένειας του Ελληνικού ποδοσφαίρου χρόνια τώρα, ούτε βέβαια και της αντιπαράθεσης ανάμεσα σε οικονομικούς ή πολιτικούς παράγοντες του τόπου μας.

Καλούμε το Δήμαρχο Ξάνθης να πάρει άμεσα θέση για το ζήτημα αυτό και όλοι μαζί να αναλάβουμε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες και να προχωρήσουμε σε ενέργειες που θα αποδεικνύουν ότι αυτή η πόλη έχει μνήμη και κύρος και με αποφασιστικότητα μπορεί να διεκδικήσει το δίκιο του λαού της και της ομάδας της.