Super League: Βαριά ήττα 1-4 για τους νέους του ΑΟΞ από τον Παναθηναϊκό!

Βαριά ήττα για το πρωτάθλημα Νέων γνώρισε ο ΑΟΞ από τον δυνατό Παναθηναϊκο με 1-4.

Το τριφύλλι μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 8′ άνοιξε το σκορ με τον Καλομοίρη. Ο αρχηγός των πράσινων στο ματς με την Ξάνθη έγινε αποδέκτης της πάσας του Αθανασακόπουλο και με πλασέ έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 28′ με τον Κοτόπουλο να εκμεταλλεύεται μια άστοχη έξοδο του Χριστογεώργου και να πλασάρει από κοντά. Ο Παναθηναϊκός όμως πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 37′ με πέναλτι που κέρδισε ο Σούλτσε και εκτέλεσε εύστοχα ο Ηλιάδης.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος θέλησα να “κλειδώσει” τη νίκη και έψαξε το γκολ το οποίο ήρθε στο 69′, όταν ο Αθανασακόπουλος εκτέλεσε το φάουλ ο γκολκίπερ τη Ξάνθης δεν έκανε σωστό υπολογισμό και ο Σούλτσε από κοντά πλάσαρε για το δέκατο φετινό του γκολ.

Στο 84΄διαμορφώθηκε το τελικό σκορ όταν ο Καλομοίρης από δεξιά έκανε την ενέργεια έδωσε στο Νιάρχο με τον επιθετικό του Τριφυλλιού να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 1-4

ΑΟΞ (Μπεδρελής): Στεπάνοβιτς, Μανίσογλου, Τσιεγγελίδης (87′ Γκασιμπαγιατζίδης), Νιαζήφογλου, Τενεκές, Παπαδόπουλος (80′ Μάρκου), Μπάκος (87′ Πλατσιώτας), Λεωντσάκος, Φάκης, Ιωακειμίδης (77′ Μαυροκέφαλος), Κοτόπουλος.

ΠΑΟ (Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Σαμαράς, Σαντικάι, Σπίνος, Καραγιάννης, Ηλιάδης, Μαυρουδής (79′ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος (86′ Τουρκοχωρίτης), Σερπέζης (86′ Λιούμης), Καλομοίρης (86′ Λιακόπουλος), Σούλτσε (70′ Νιάρχος).