Γ’ Εθνική: Τα δοκάρια της Καμήλας στέρησαν τη νίκη από την Αλεξανδρούπολη βάζοντας «φωτιά» στη μάχη της παραμονής

Άτυχη στάθηκε η Αλεξανδρούπολη καθώς τα δοκάρια στέρησαν το πολύτιμο τρίποντο από τους Εβρίτες που έμειναν στο 0-0 κόντρα στην Δόξα Κάτω Καμήλας Σερρών αυξανοντας ωστόσο στους τρεις την διαφορά της πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και βάζοντας φωτιά στην μάχη που όλα δείχνουν ότι θα δοθεί με Ορφέα Ξάνθης και Κεραυνό Πέρνης για τη σωτηρία.

Αν και με το ξεκίνημα του αγώνα τραυματίστηκε ο Γεωργαντζόπουλος και αντικατασταθηκε στο 8′ από τον Καρακασίδη, οι Εβρίτες απείλησαν στο 10′ με το μακρινό σουτ του Πατσιώρα που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σαββιδη. Το πρώτο μέρος δεν ειχε πολλές φάσεις μέχρι το φινάλε, όταν στο 45′ το δυνατό σουτ του Κώστα Πατσιώρα έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του ανύμπορου Σαββίδη, ενώ στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Λίτσιου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σερράιο κήπερ.

Στο δεύτερο μέρος η Αλεξανδρούπολη ήταν καλύτερη και είχε νέο δοκάρι στο 55′ με τον Γκαβανόζη που και την φορά αυτή χτυπησε στο οριζόντιο δοκάρι του τυχερού στο αγώνα Σαββιδη. Στο 58′ ο Καρακασίδης από πλεονεκτική θέση απέναντι από τον αντίπαλο πορτιερο δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενω στο 62′ ο Γκαβανόζης έστειλε την μπαλα άουτ.

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε με τους γηπεδούχους να φτανουν τους 18 βαθμούς, να έχουν 3 περισσότερους από Πέρνη και Ορφέα Ξάνθης και την επόμενη βδομάδα αντιμετωπίζουν στην Θάσο την ουραγό Δόξα Θεολόγου θέλοντας το πολύτιμο τρίποντο ώστε να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τους διώκτες τους. Από την άλλη η Καμήλα έφτασε τους 24 βαθμούς και φιλοξενεί την Πέρνη σε αγώνα που ενδιαφέρει την Ένωση και τον Ορφέα Ξάνθης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Μαυρομάτης, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Γκαβανόζης, Γεωργαντζόπουλος (8′ Καρακασίδης), Καβατζικιώτης, Μαλτέζος (78′ Τοπαλίδης), Αμπραχαμιάν.

ΔΟΞΑ ΚΑΜΗΛΑΣ: Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας, Ζάντσιος, Τσουλχάης, Μπονέρης, Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου, Αηδονίδης, Μπίλης.