Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές για Αλεξανδρούπολη, Ζυγό και Ορφέα Ξάνθης (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Και οι τέσσερις ομάδες από την Θράκη μάχονται για τον στόχο της παραμονής, με τον Άρη Αβάτου να είναι κοντά στην πρόωρη επίτευξή του, τον Ζυγό να ζητά ένα θαύμα και τους Αλεξανδρούπολη και Ορφέα Ξάνθης να παλεύουν αφού ειναι οριακά πάνω ή κάτω από αυτήν.

Η αγωνιστική ξεκίνησε με την νίκη του Αβάτου επί του Θεολόγου αποτέλεσμα που έφερε 11 τους Ξανθιώτες από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ξεκινάμε από την Αλεξανδρουπολη πλήρης όπου η σχεδόν πλήρης Αλεξανδρούπολη (17 βαθμοί) φιλοξενεί την δυνατή αν και νεοφώτιτη Δόξα Καμηλας (23 βαθμοί). Εντός έδρας οι Εβρίτες μετρούν 4 νίκες, μια ισοπαλία και 2 ήττες (τέρματα 7-4).

Δύσκολη αποστολή έχει στο Κιλκίς ο Ηρακλής Ζυγού απέναντι σε μια νεανική ομάδα που έχει ίδιους στόχους και βαθμούς (7 συνολικά). Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη εκτός έδρας σε 6 αγώνες δεν έχει σκοράρει και έχει μια ισοπαλία και 5 με τέρματα 0-8!

Τέλος ο Κεραυνός Πέρνης στο καβαλιώτικο ντερμπι φιλοξενεί τον Αετό Ορφανού, ενω στο ντέρμπι της αγωνιστικης ο Απόλλων Παραλιμνίου φιλοξενει τον Νέστος Χρυσούπολης.

Αναλυτικά το προγραμμα:
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Δόξα Κάτω Καμήλας
Κιλκισιακός – Ηρακλής Ν. Ζυγού
Πανσερραϊκός – Ορφέας Ξάνθης
Κεραυνός Πέρνης – Αετός Ορφανού
Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης
Άρης Αβάτου – Δόξα Θεολόγου Ποτού
ΡΕΠΟ: Πανδραμαϊκός