Γ’ Εθνική: Αγχωτική νίκη σωτηρίας για το ελλιπές Άβατο απέναντι στην ουραγό Δόξα Θεολόγου

Με το ισχνό 1-0 νίκησε ο ελλιπής Άρης Αβάτου την ουραγό Δόξα Θεολόγου στην αναμέτρηση με την οποία ξεκίνησε η αγωνιστική στη Γ’ Εθνική.

Μετά από μια μάλλον κακή εμφάνιση, η ομάδα του Αλέξη Ξανθόπουλου κατάφερε τουλάχιστον να μην έχει απώλειες και ανέβηκε πλέον στους 26 βαθμούς και προσωρινα στην 4η θέση, απέχοντας 11 από την επικίνδυνη ζώνη. Η λογική λέει ότι δεν θα κινδυνεύσει.

Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του Αρη Αβάτου πέτυχε λίγο πριν την συμπλήρωση του ημιωρου ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης. Σε γενικές γραμμές δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά με τόσο εύθραυστο σκορ ήταν λογικό να υπάρχει μια αγωνία μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Οι γηπεδούχοι που δεν είχαν το πρωτο τους σκόρερ Γκέκα αλλα και τους Ψεμματά, Τσάπαρη ξεκίνησαν με τον Χριστοφορίδη να επιστρεφει στην επίθεση που στο 12′ είχε ένα καλό σουτ που κατέληξε αουτ, ενω έκαναν το 1-0 στο 28′ μετά από ωραία συνεργασία του Μπουλούτ μςε τον Σαρηγιαννίδη. Στο 43′ ένα έξυπνο σουτ του Κρασώνη κατέληξε άουτ, ενω οι Θασλιτες απείλησαν με την λήξη του ημιχρόνου αλλα το σουτ του Λάττα, μπλόκαρε ο Νομικός.

Στο δεύτερο μέρος στο 60′ ο Νομικός μπλόκαρε το φάουλ του Μπλάτζιου, με τους μέτριους γηπεδούχους να απειλούν στο 61′ μετά από φάουλ του Κρασώνη, με τον Μίλλερ να στελνει την κεφαλιά του δίπλα από το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 85′ με το σουτ του Νιζάμη που έφυγε αουτ, όπως και στο 90′ με το σουτ του Αλεπούδη που ευτυχώς είχε την ίδια κατάληξη.

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαππάς, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Παυλίδης (72′ Λαφάρας), Βελή Μεμέτ Χακάν (62′ Γκουτσίδης), Σαρηγιαννίδης, Ζωσιμίδης, Χριστοφορίδης, Κρασώνης (88′ Ζώτος), Μπουλούτ (78′ Μουστάκης).

ΘΕΟΛΟΓΟΣ: Τζώρτζης, Ρομπέρτ Μουλάι, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Ζιούλης, Μπλάτζιος, Φεϊζάλ, Νιζάμης, Λάττα, Αλεπούδης, Ανθουλάκης.