Α2 Ανδρών: Τεράστια νίκη της ΑΕ Κομοτηνής στην Ορεστιάδα με παρόντα τον Ηλία Κρεούζη

Τεράστιο τρίποντο για την ΑΕ Κομοτηνής, παρα τα προβλήματα που προέκυψαν με την φημολογούμενη φυγή Κρεούζη, κάτι που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε αφού κάθισε κανονικά στον πάγκο και με αυτόν στην τεχνική ηγεσία κατέκτησε την νίκη με 3-1 στην έδρα του Άθλου.

Με εξαιρετική εμφάνιση η ΑΕ Κομοτηνής κατάφερε να περάσει από την έδρα του Άθλου Ορεστιάδας και να διατηρηθεί στην 2η θέση. Οι παίχτες του Ηλία Κρεούζη, ο οποίος τελικά ακολούθησε την ομάδα χωρίς να σημαίνει ότι έχει ξεπεραστεί εντελώς και η κρίση που δημιουργηθηκε, έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και κατάφεραν να προηγηθούν με 0-1 παρα πολύ εύκολα με 15-25.

Στο δεύτερο σετ η ΑΕ Κομοτηνής απέκτησε μια μικρή διαφορά πόντων την οποία κράτησε μέχρι το τέλος, επικρατώντας με 22-25 και παίρνοντας το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με 0-2 σετ. Ο Άθλος Ορεστάδας αντέδρασε και πήρε κεφάλι στο σκορ από την αρχή κερδίζοντας το τρίτο σετ με 25-20.

Το 4ο σετ είχε την ίδια εικόνα με το πρώτο καθώς η ΑΕ Κομοτηνής μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, βρήκε ρυθμό και κέρδισε το σετ με 15-25 και την αναμέτρηση με 15-25.

ΆΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τσιακμάκης): Καρδαμανίδης, Σκαρλατίδης, Καβαρατζής, Μαρκίδης, Καζαντζίδης, Καρράς, Αρχοντούδης (λ) / Τριανταφυλλίδης, Γραμματικάκης

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Κρεούζης): Βλαχόπουλος, Αγγελης, Κυριακίδης, Δημητριάδης, Παπαγεωργίου, Χρυσοστόμου, Γεωργιόπουλος (λ) / Χατζόπουλος, Ποιμενιδης (λ), Γκόνας, Αιβαλιώτης, Κοβατσεβ