Α2 Ανδρών: 5 πόντοι Κουρτίδη, καπνογόνα και… διακοπή μιας ώρας στο Δάφνη – Ολυμπιακός

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έγιναν είδηση για άσχημα γεγονότα. Στο κλειστό του Χαϊδαρίου η Δάφνη Δαφνίου έπαιζε με τη β’ ομάδα των «ερυθρόλευκων» το απόγευμα του Σαββάτου ιγια την Α2 Ανδρών.

Τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο ασφυκτιούσαν λόγω καπνογόνων που άναψαν οπαδοί του Ολυμπιακού στο κλειστό γυμναστήριο. Η ατμόσφαιρα έγινε αμέσως αποπνικτική, το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου μία ώρα, αλλά αυτό είναι φυσικά το λιγότερο μπροστά στις θλιβερές εικόνες. Φυσικά, τα καπνογόνα δεν επηρέασαν μόνο τα μικρά παιδιά, αλλά και τους αθλητές των δυο ομάδων.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ολυμπιακός Β’ νίκησε στο Χαϊδάρι την Δάφνη Δαφνίου με σκορ 80-82. Ήταν η πρώτη νίκη για τους Πειραιώτες, ύστερα από δύο σερί ήττες, έχοντας χάσει από Ψυχικό και Παγκράτι. Oι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα, έχοντας για πρώτο σκόρερ τον εξαιρετικό Ανδρέα Πετρόπουλο με 26 πόντους (3/4 δίποντα, 5/8 τρίποντα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε ο ξανθιώτης Κουρτίδης, ο οποίος σημείωσε 5 πόντους με 1 τρίποντο απέναντι στον Ολυμπιακό.

dafni2.jpg