Super League: Δεν έρχεται Δράμα ο Απόλλων Πόντου αλλά δεν αποχωρεί και από το πρωτάθλημα

Ούτε στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας θα κατεβεί να αγωνιστεί ο Απόλλων Πόντου, μετά την μη κάθοδο στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τα Χανιά.

Η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε ότι δεν κατάφερε να εκδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών της, μετά την μαζική φυγή αρκετών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Δημήτρης Χασομέρης. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στους «μαυραετούς».

Παράλληλα ενημέρωσε ότι θα αγωνιστεί κανονικά στον επόμενο αγώνα του Πρωταθλήματος της Super League 2 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλων δεν κατέβηκε στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής (12/1) με τα Χανιά και πως μία ομάδα αποβάλλεται από το Πρωτάθλημα αν δεν αγωνιστεί σε τρία συνεχόμενα ματς.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου:

«Παρά τις προσπάθειες μας, για γραφειοκρατικούς λόγους, δεν πετύχαμε την έκδοση των δελτίων μας για τον αγώνα στην Δράμα.

Έχουμε, όμως, πλέον ό,τι χρειάζεται η ομάδα, για να συνεχίσει την συμμετοχή της, στο πρωτάθλημα της SL2 από την επόμενη αγωνιστική στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης».