Η νέα επίθεση Κούγια στον Πιαλόγλου, το «λουμπάγκο από τις πολλές υποκλίσεις» και… η «γιαγιά από τον Ίασμο με τα καλά ματζούνια»

Σε νέα προσωπική δήλωση κατά του προέδρου της Ξάνθης Άρη Πιαλόγλου προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, λίγο μετά από εκείνην που έκανε το βράδυ της Πέμπτης στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ και με την οποία επιτέθηκε σε Πανόπουλο, Συγγελίδη, Πιαλόγλου και Στράτο.

Η νέα ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ξάνθης και της ιδιοκτήτριας των αθλητικών εγκαταστάσεων VIALAND, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Άρης Πιαλόγλου δεν έδωσε το παρών στην ΕΕΑ για να σώσει την ομάδα του, όχι γιατί φοβήθηκε, αλλά γιατί από τις πολλές υποκλίσεις και τα σκυψίματα έπαθε λουμπάγκο.

Κατόπιν αυτού νιώθω την ανάγκη να ανασκευάσω τη δήλωση μου και να του ευχηθώ περαστικά και να συνεχίσει απρόσκοπτα και χωρίς πόνους τις υποκλίσεις – υποκύψεις είτε στα παλιά είτε στα νέα αφεντικά.

Η μόνη στεναχώρια που έχω είναι ότι φοβάμαι μετά τα όσα πρωτοφανή ακούστηκαν σήμερα στην ΕΕΑ θα τον χάσω και δεν θα τον δώ στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League, για να μου πει κατά πρόσωπο τα όσα έγραψε στην εμετική δήλωση του.

Δεν πειράζει όμως, έχω πολλά δικαστήρια στην Ξάνθη, κάπου θα συναντηθούμε!

Με ειλικρινή ανησυχία για τη βεβαρημένη υγεία του προσφέρομαι να του συστήσω μια γιαγιά από τον Ίασμο, που φτιάχνει καλά ματζούνια για τη μέση…»