Γ’ Εθνική: Διέψευσε Ιπποκράτη και απέσυρε το ενδιαφέρον της για Μπαρμπαγιάννη η Ένωση Αλεξανδρούπολης

Ανεπιτυχής αποδείχθηκε η προσπάθεια της Ένωσης Αλεξανδρούπολης ν’ αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή του Ιπποκράτη, Χρήστο Μπαρμπαγιάννη.

O κεντρικός αμυντικός του Ιπποκράτη, Χρήστος Μπαρμπαγιάννης, παρότι ήταν τα πρώτα ονόματα που ακούστηκε ότι θα συμφωνήσει μαζί του, τελικά δεν θα πάει στην μοναδική εκπρόσωπο του εβριτικου ποδοσφαίρου στα εθνικά πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή της Ενωσης στο facebook αναφέρει τα εξής: «Η Αλεξανδρούπολη FC αποσύρει το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή του Ιπποκράτη Μπαρμπαγιάννη Χρήστο».

Με τον τρόπο αυτό όμως η Ενωση Αλεξανδρούπολης διαψεύδει και τον… Ιπποκράτη, το Δ.Σ. του οποίου με μια ανακοίνωση μετά από σχετικά δημοσιεύματα (και του ThrakiSportS) είχε διαψεύδει προ μηνός «ότι ποδοσφαιριστής της ομάδος μας είναι στόχος ποδοσφαιρικής ομάδος της πόλης μας».

Όπως αποδεικνύεται ο παίκτης ήταν στόχος, αλλά κάτι έγινε και τελικά η μεταγραφή δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα με δημόσιο τρόπο η Ενωση Αλεξανδρούπολης να βγει και να δηλώσει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της. Πάντως, Ενωση και Ιπποκράτης φέρονται να διατηρούν καλές σχέσεις.

Ο «Μπάρμπα» όπως τον φωνάζουν έχει πλούσια παρουσία στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όπου και διατέλεσε και αρχηγός. Αγωνίστηκε στο παρελθόν ακόμα σε Κ20 Ξάνθης, ΠΑΕ Θράκης (Γ’ Εθνική), Λεωνίδιο (Γ’ Εθνική), ΑΕ Καλαμπακίου (Δ’ Εθνική), Ατρόμητο Άβαντα (Β’ ΕΠΣ Έβρου) και φυσικά τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης (Α’ ΕΠΣ Έβρου).