Άνω κάτω η ΑΕ Κομοτηνής πριν το ντέρμπι στην Ορεστιάδα! Φεύγει(;) ο Κρεούζης και συζητά με Εθνικό ο Βλαχόπουλος

Κρίση στην ΑΕ Κομοτηνής φαίνεται να ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής, παραμονή του μεγάλου ντέρμπι με τον Άθλο Ορεστιάδας.

Μάλιστα, τα νέα έχουν ταξιδέψει γρήγορα στο μπλογκ της Θεσσαλονίκης liberovolley, σύμφωνα με το οποίο υπάρχει ξαφνική κρίση στην ΑΕ Κομοτηνής και η οποία μάλιστα δεν αποκλείεται να σημαίνει και την αντίστροφη μέτρηση για την λήξη της συνεργασίας της με τον Ηλία Κρεούζη.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι μάλλον δύσκολο να καθίσει αύριο στον πάγκο της ομάδας του στην Ορεστιάδα ο Κρεούζης, ενώ προσθέτει ότι ο πασαδόρος Κώστας Βλαχόπουλος έχει αρχίσει επαφές για να επιστρέψει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν υπήρχε δυνατότητα άμεσης διασταύρωσης των πληροφοριών, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πράγματι υπήρξε κάποιος «κακός χαμός», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής.

Σε σχέση με τον Βλαχόπουλο, που προέρχεται άλλωστε από τον Εθνικό ο οποίος έχει πρόβλημα στην πάσα, είναι γνωστές οι συζητήσεις αλλά υπάρχει το αντικειμενικό πρόβλημα της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στον σύλλογο και πρέπει να αρθεί.

Το δημοσίευμα του liberovolley έχει ως εξής:

ΞΑΦΝΙΚΟ πρόβλημα στην Κομοτηνή με τον προπονητή Ηλία Κρεούζη προς το παρόν να μην θέλει να μιλήσει αλλά είναι μάλλον δύσκολο να καθίσει αύριο στον πάγκο της ομάδας του στην Ορεστιάδα.Επίσης ο πασαδόρος Κώστας Βλαχόπουλος έχει αρχίσει επαφές προκειμένου να επιστρέψει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης