Ξέσπασμα Κασαμπαλή για το «κόψιμό» του από ομαδική φωτογραφία των πρωταθλητών εφήβων του Εθνικού

Έντονο διαδικτυακό ξέσπασμα κατα ιστοσελίδας την Θεσσαλονίκης που ασχολείται με τα θέματα του βόλει έκανε αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Θανάσης Κασαμπαλής.

Παρακάτω το διαδικτυακό του ποστάρισμα:

Όταν ο κίτρινος ηλεκτρονικός τύπος καταντάει ΚΑΙ γελοίος,….ε τότε δεν υπάρχει επιστροφή, έχουμε πιάσει πάτο!!! Το γνωστό πλέον blog της συμπρωτεύουσας, με τη μονόπλευρη πληροφόρηση, τη διαπλοκή και τη συγκάλυψη όσων δεν τους βολεύουν χτύπησε πάλι! Αντιγράφοντας την είδηση της κατάκτησης του πρωταθλήματος της περιφέρειας από το εφηβικό μας και θέλοντας να ρίξει τη “χολή” του πήρε τη φωτογραφία του αγώνα και την επεξεργάστηκε κόβοντας εμένα από τη μια πλευρά και τη χορηγό της αγωνιστικής μας εμφάνισης από την άλλη για ν’ αφήσει τους υπόλοιπους! Αγαπητέ αντιγραφέα και άσπονδε φίλε της ανάπτυξης του Εθνικού, σ’ ευχαριστούμε για τη διαφήμιση της ομάδας μας και ιδιαίτερα των παιδιών και του συνεργάτη μου προπονητή Χρήστου για τον οποίο είμαι περήφανος που έχει μπει στην προπονητική διαδικασία από νωρίς μιας και τον είχα φοιτητή στην ειδικότητα του ΤΕΦΑΑ. Εγώ άλλωστε δεν έχω ανάγκη διαφήμισης, ούτε θέλω να ενισχύσω το βιογραφικό μου στην ηλικία που είμαι. Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω το σύλλογό μου που περνάει μια κρίση, τα νέα παιδιά να βρουν τον αθλητικό τους (και όχι μόνο) δρόμο και κάποιους νέους προπονητές που πέρασαν από τα χέρια μου και σαν φοιτητές να βρουν τα προπονητικά τους πατήματα. Εσείς δεν ξέρω με τις μικρότητες και τις γελοιότητές σας αν θα βρείτε ποτέ το λόγο ύπαρξής σας και το είδος των υπηρεσιών που προσφέρετε στο άθλημα από το οποίο βιοπορίζεστε!

ΥΓ. Η φωτογραφία που κουτσουρέψανε και τους χαρίζω την κανονική του αγώνα μήπως και κάποτε “γυρίσει ο ασθενής στο καλό” και θελήσει να κάνει αντικειμενική και αμερόληπτη δημοσιογραφία!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ