Super League: Συμφώνησε με Απόλλωνα Λεμεσού ο Νικολά Ντιγκινί!

Συνεχίζεται από την Κύπρο το ενδιαφερον για τον επιθετικό του Αρη Νικολά Ντιγκινί, με τον τύπο εκεί να μιλά για συμφωνια του Γάλλου πρωην του Πανθρακικού με την ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Ωστόσο αναφέρουν πώς αυτό δεν θα γίνει τώρα αλλά το καλοκαίρι αφού τώρα ο Αρης ζητά περίπου 100 χιλιάδες ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο. Αν δεν επιτευχθεί συμφωνία στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, κατι που φαντάζει δυσκολο με την απαγόρευση μεταγραφων στους Θεσσαλονικείς ο Γάλλος άσος θα ενταχθεί στο ρόστερ του Απόλλωνα το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς έχει δώσει τα χέρια για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, ξεκαθάρισε ποια είναι η θέση των «γαλάζιων» για τον Ντιγκινί: «Η αλήθεια είναι πως ο Ντιγκινί μάς ενδιαφέρει, ωστόσο, οι μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις του Άρη για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αποτελούν εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Όμως, η αλήθεια είναι ότι με τον Ντιγκινί είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από την ομάδα του.»