Κομοτηναία γέννησε τον τέταρτο γιο της και 5 μήνες μετά επέστρεψε στη δράση και παραλίγο να ανέβει βάθρο

Μόλις πέντε μήνες μετά την γέννηση του τέταρτου παιδιού της, η Κομοτηναία πρωταθλήτρια του μπαντμιντον Χριστίνα Μαυροματίδου όχι μόνο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση αλλά παραλίγο να κατακτήσει και μετάλλια για την ομάδα της, το Δημοκρίτειο, στο Πανελλήνιο Όπεν του Βόλου.

Για την ακρίβεια, όπως ανέφερε και σε ρεπορτάζ του την προηγούμενη εβδομάδα το ThrakiSportS, η Μαυροματίδου κατάφερε να τερματίσει στην οκτάδα και στα τρία αγωνίσματα που συμμετείχε: το απλό, το διπλό με παρτενέρ την αθλήτρια του ΦΟΠ Πύργου Ιωάννα Καρέτσα και το διπλό μεικτό με συμπαίκτη τον αθλητή του ΔΙΑ Σιδηροκάστρου και φοιτητή του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Αχιλλέα Τσαρτσίδη.

Η Μαυροματίδου είχε ήδη τρία παιδιά, όλα αγόρια που μάλιστα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα του μπάντμιντον. Πριν πέντε μήνες απέκτησε και τέταρτο, επίσης αγόρι. Η πολύτεκνη μητέρα δεν ξεχνά όμως όχι απλά τον αθλητισμό αλλά και τον πρωταθλητισμό, όπως έδειξε η δυναμική επιστροφή της στον Βόλο.

Ιδιαίτερη μνεία στην Μαυροματίδου και τον άθλο της έκανε ο προπονητής του ΑΣ Δημοκρίτειο Μπάμπης Ιορδάνου. «Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε για την αθλήτριά μας Χριστίνα Μαυροματίδου για την ψυχική της δύναμη και επιμονή που 5 μήνες μετά την γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας της επανέρχεται σιγά-σιγά αποδεικνύοντας ότι παραμένει ανταγωνιστική σε ψηλό επίπεδο και αποτελεί πρότυπο ανθρώπου για όλους τους μικρούς και μεγάλους αθλητές της ομάδας, μας και όχι μόνο», σχολίασε ο ομοσπονιακός προπονητής αντιπτέρισης για το γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης.