Καταγγελία εις βάρος ταξίαρχου στον Έβρο για αντικανονική χρήση όπλου!

Ένα περιστατικό το οποίο σύμφωνα με την περιγραφή θα μπορούσε να έχει άσχημη κατάληξη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Armyvoice.gr μετά από καταγγελία στελεχών.

Σύμφωνα με την καταγγελία πρωταγωνιστής είναι Ταξίαρχος – πιστολέρο.. στον Έβρο.

Το θέμα χρήζει διερεύνησης, και για τον λόγο αυτό δεν δημοσιεύουμε ούτε την Μονάδα, ούτε το όνομα. Ωστόσο τα στοιχεία που έχουν περιέλθει σε γνώση μας είναι στη διάθεση του ΓΕΣ.

Τι αναφέρει η καταγγελία:

Γνωστός Ταξίαρχος του Έβρου, ο οποίος πιθανότητα διακατέχεται από απέχθεια προς το προσωπικό του, συνεχίζει να αυθαιρετεί και να ταλαιπωρεί αναίτια τον κόσμο.

Αντίθετα με τις εντολές και τις οδηγίες της στρατιωτικής ιεραρχίας έχει εσκεμμένα γεμίσει το πρόγραμμα με δικής του εμπνεύσεως δραστηριότητες στις οποίες απαιτεί να είναι παρόν όλο ανεξαιρέτως το προσωπικό ώστε να μην μπορεί να πάρει άδεια ποτέ…

Ενδεικτικό της επικρατούσας αλαζονείας του είναι και πολύ πρόσφατο περιστατικό, όπου ένα από τα υπηρεσιακά πιστόλια (!) που μεταφέρει μαζί του στις μετακινήσεις του, οπλισμένα και γεμάτα, εκπυσοκρότησε 2 φορές μέσα στο γεμάτο από κόσμο στρατόπεδο…

Οι σφαίρες πέρασαν ξυστά από τους στρατιώτες που έτρεχαν να καλυφθούν ….

Ο ίδιος «εξαφάνισε» το περιστατικό και γελούσε λέγοντας ότι δεν έγινε και τίποτα.. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.. παρά μόνο το υπηρεσιακό του τζιπ που έγινε κόσκινο.

Πηγή: https://www.armyvoice.gr