Φραστικό επεισόδιο Καρυπίδη με τον Γιάννη Παπαδημητρίου στα αποδυτήρια του Βικελίδης

Όπως προέκυψε από την τηλεοπτική μετάδοση και όπως απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό, ο πρόεδρος του Άρη Θ. Καρυπίδης, μετά το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα κυπέλλου με τη Ξάνθη στο «Κλ. Βικελίδης» μπήκε εκνευρισμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο πρόεδρος του Άρη απευθύνθηκε στο διαιτητή Κουτσιαύτη και στη συνέχεια απευθύνθηκε µε το ίδιο έντονο ύφος στον βοηθό διαιτητή Σάββα. Εκεί υπήρξε παρέμβαση τρίτων και κυρίως του Τόλη Τερζή και ο Θόδωρος Καρυπίδης κατευθύνθηκε στον χώρο των αποδυτηρίων.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, που αποκαλύπτει σήμερα η ιστοσελίδα sdna, στον χώρο των αποδυτηρίων και συγκεκριμένα έξω από τα’ αποδυτήρια της Ξάνθης «προκλήθηκε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου του Άρη και του τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης». Δηλαδή «του Γιάννη Παπαδημητρίου», σχολιάζει το sdna.

Επίσης στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται η ρίψη δύο μεταλλικών κερμάτων στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας στο 90’. Ολα αυτά δεν αποκλείεται να προκαλέσουν τιμωρία της έδρας του Άρη. Υπενθυμίζεται ότι την άλλη Πέμπτη Αρης και Ξάνθη ξαναπαίζουν για έκτη φορά σε λιγότερο από έναν χρόνο, αυτή τη φορά για την 20η αγωνιστική της Super League.