ΕΠΣ Ξάνθης: Η οκτάδα των προημιτελικών του Κυπέλλου Α’ Κατηγορίας και οι 10 της β’ φάσης στο Κύπελλο Β’-Γ’ Κατηγορίας

Η Επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης έκανε γνωστό πως την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 στα γραφεία της Θερμοπυλών θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Κατηγοριών της Α’ και Β’ – Γ’ κατηγορίας.

Για το Κύπελλο Α’ Κατηγορίας στην κληρωτίδα θα μπουν οι έξι ομάδες που προκρίθηκαν από τους αγώνες της περασμένης Κυριακής, καθώς και ο νικητής του αγώνα Παύλος Μελάς Κουτσού – ΑΟ Βιστωνίδα που αναβλήθηκε μετά από αίτημα των φιλοξενούμενων λόγω ενός γάμου και έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι οκτώ ομάδες που έχουν απομείνει να διεκδικούν το τρόπαιο είναι η Αναγέννηση Θαλασσιάς, ο Φίλιππος Δροσερού, ο Άρης Πετεινού, ο Απόλλων Ξάνθης, η Ασπίδα Ξάνθης, ο Άτλας Σελίνου που έχουν προκριθεί στην Β’ Φάση και όπως προαναφέρθηκε ο Παύλος Μελάς Κουτσού και η Βιστωνίδα, με τον μεταξύ τους αγώνα να εκκρεμεί. Από την κλήρωση της Πέμπτης θα αναδειχθούν τρία ζευγάρια ενώ μια ομάδα θα προκριθεί χωρίς αγώνα στα ημιτελικά.

Σε σχέση με το Κύπελλο Β’ και Γ’ Κατηγορίας, οι αγώνες της πρώτης φάσης διεξήχθησαν στα μέσα Δεκεμβρίου και πλέον στην δεύτερη φάση έχουμε δέκα ομάδες που έχουν προκριθεί, θα μπουν στην κληρωτίδα της Πέμπτης και θα σχηματίσουν πέντε ζευγάρια. Οι ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό είναι η β’ ομάδα του Φίλιππου Δροσερού, ο Εθνικός Κιμμερίων, η Αναγέννηση Π. Χρύσας, ο Ατρόμητος Χρύσας, η ΑΕ Ξάνθης, η ΑΕΚ Κυψέλης, ο Αετός Τοξοτών, η Δόξα Σταυρούπολης, ο Κένταυρος και ο Κεραυνός Π. Κατραμίου.