ΕΠΣ Έβρου: Οι οκτώ εναπομείναντες διεκδικητές του Κυπέλλου! Από τη Β’ Κατηγορία οι δύο ομάδες

Μια εκκρεμότητα έχει απομείνει για να βγει η… επτάδα των προημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου.

Αυτή τη στιγμή έχουμε οκτάδα, αλλά απομένει ένα ζευγάρια για την τρίτη φάση και μετά θα γίνει η κλήρωση της Τέταρτης, στην οποία μια ομάδα από τον Βόρειο Όμιλο δεδομένα θα προκριθεί στον τελικό του Ομίλου και ημιτελικό της διοργάνωσης.

Από τον Βόρειο Όμιλο έχουν προκριθεί μετά και τους αγώνες της περασμένης Κυριακής η ΑΕ Διδυμοτείχου (απέκλεισε τον πρωταθλητή Ορέστη), ΑΟ Νεοχωρίου (νίκησε το Ασπρονέρι) και Ενωση Οινόης (απέκλεισε την Δόξα Στέρνας). Από τις τρεις αυτές ομάδες θα προκύψει βάσει προκήρυξης η μια ομάδα του τελικού. Στην επομενη φάση οι δυο από αυτές τις ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες μεταξύ τους και στη συνέχεια, στον τελικό του ομίλου και ημιτελικό του θεσμού, η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την άλλη που θα έχει προκριθεί χωρίς αγώνα.

Στον Νότιο Όμιλο έχουν προκριθεί ο Ιπποκράτης (απέκλεισε τον Ποντιακό), ο Ατρόμητος Άβαντα (νίκησε την ΑΕΚ Εβρου), ο Ακρίτας Δαδιάς (είχε προκριθεί χωρίς αγώνα σε αυτήν την φάση) και εκκρεμεί για την άλλη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ενωση Αλεξανδρούπολης και την Θράκη Φερών. Οι τέσσερις αυτές ομάδες, εκ των οποίων οι δύο της Β’ Κατηγορίας, θα κληθούν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους και οι νικητές θα τεθούν αντιμέτωποι στον άτυπο τελικό του Νότου, που θα είναι ουσιαστικά ο δεύτερος ημιτελικός του θεσμού.

Η ουσία είναι ότι από τις οκτώ εναπομείνασες ομάδες (που θα γίνουν επτά στη συνέχεια), οι δύο ανήκουν στη Β’ Κατηγορία. Στην κληρωτίδα της δ’ φάσης θα μπουν στον Βορρά ΑΕΔ, Νεοχώρι και Οινόη ενώ στον Νότο ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης, ο Ακρίτας Δαδιάς, ο Ατρόμητος Άβαντα και ο νικητής του Ενωση Αλεξανδρούπολης – Θράκη Φερών της άλλης εβδομάδας.