«Πετάει» στην Κέρκυρα ο ΟΦΑΜ των Εβριτών «Τσόρμπα», Μαμρικισβίλι με τον Γωνιάδη να σκοράρει ασταμάτητα

Δίχως δυσκολία, ο Όμιλος Φιλάθλων Αγίου Ματθαίου των Γωνιάδη, Τσορμπατζίδη και Μαμρικισβίλι ξεπέρασε και το εμπόδιο της Αναγέννησης Περιβολίου κι έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α1′ Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας με τον Γιάννη Γωνιάδη να σκοραρει δις και να φτάνει τα 14 στο πρωτάθλημα.

Το 1-0 έγινε στο 4′, με σουτ του Σωτήρη Κόκκινου έξω από την μεγάλη περιοχή. Στο 9′ σε σουτ του Γιάννη Γωνιάδη, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων και κατόπιν βρήκε στο χέρι του Γιώργου Μίαρη, με την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Βάιος Τσιαφίτσας, ο οποίος νικήθηκε από τον πορτιέρο Βασίλη Νάο.

Το δεύτερο γκολ των «κυανέρυθρων» σημειώθηκε στο 36, με πλασέ του Γιάννη Γωνιάδη μέσα από την περιοχή, ύστερα από ωραία συνεργασία των μεσοεπιθετικών της ομάδας, ενώ ένα δίλεπτο αργότερα (δηλαδή στο 38′) ο ίδιος παίκτης «έγραψε» το 3-0, με σουτ μέσα από την περιοχή. Κάπου εκεί, η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος!

Οι Αγιομαθίτες πέτυχαν την 13η νίκη τους σε 14 παιχνίδια και γίνονται πλέον το πολύ μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, ενώ είναι πια η μοναδική αήττητη ομάδα της Α1′.

Ο Γωνιάδης έφτασε τα 14 γκολ και διατηρήθηκε μεν στην 2η θέση του φετινού πίνακα των σκόρερ του Πρωταθλήματος, ωστόσο μείωσε στα 3 τέρματα την απόστασή του από τον (συμπαίκτη του) Τσιαφίτσα, που προπορεύεται με 17.