LIVE από το Χαριλάου για το Κύπελλο Ελλάδος: Άρης – ΑΟ Ξάνθη 2-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Άρης – Ξάνθη που διεξάγεται στο Κλεάνθης Βικελίδης της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Καλησπέρα σας! Από αυτή την ανάρτηση θα μπορέσετε μέσα από το ThrakiSportS για το επόμενο περίπου τρίωρο να παρακολουθήσετε τον αγώνα ρεβανς της Ξάνθης με τον Άρη Χαριλάου για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ωρα 18:35 Η αναμέτρηση είναι ο επαναλπτικός της αναμέτρησης της περασμένης Τετάρτης στα Πηγάδια όπου ο Αρης νίκησε με 1-0 με γκολ του Ιντέγε.

Ωρα 18:42 Διαιτητες της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Κοτσιαυτης (Άρτας) με βοηθό τον Κωνσταντίνου επίσης από την ΕΠΣ Άρτας και τον Σαββα (Σερρών). Τέταρτος ο Αθανασιου (Αρτας)

Ωρα 18:46 Θυμίζουμε οτι δεν έχουμε VAR σε αυτό το ματς

Ωρα 18:51 Σε εξέλιξη η αναμέτρηση Ατρομήτου – Βόλου με την φιλοξενούμενη ομάδα αν προηγείται με 2-0 αλλά να δέχεται τέρμα και όλα δείχνουν ότι αποκλύεται από τη συνέχεια.

Ώρα 18:56 Πολύ κρύο στο γήπεδο, αν και δεν συγκρίνεται με τον αγώνα στα Πηγάδια πριν μια εβδομάδα.

Ώρα 19:01 Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας έληξε 0-1 υπέρ του Άρη με τέρμα του Ιντέγε.

Ώρα 19:07 Οι συνθέσεις των ομάδων. Ο Αρης ξεκινά με Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Δεληζήση, Βέλεθ, Σάσα, Ματίγια, Μαντσίνι, Ιντέγε, Λάρσον, Φετφατζίδη.

Ωρα 19:11 Για την Ξάνθη η ενδκάδα του Παράσχου: Μπέντο, Καμαρά, Μπαριέντος, Φασίδης, Μαλεζάς, Κάστρο, Τζουρίτζκοβιτς, Τέρκι, Λισγάρας, Κασάδο και Φουσέρ.

Ώρα 19:16 Στο πάγκο του Αρη οι Tσιλιγγίρης, Μπακούτσης, Μπα, Μαρτίνες, Ντιγκινί, Σούντγκρεν, Σόουζα.

Ώρα 19:19 Στον παγκο ο Παράσχος κράτησε τους Στεπάνοβιτς, Λεοντσάκο, Θυμιάνη, Ντε Αμορίμ, Μπαξεβανίδη, Εντουάρντο, Φάμπιο.

Ώρα 19:22 Φρεσκαρει και παλι την ομάδα ο Παρασχος εχοντας 7 νεα πρόσωπα σε σχεση με το ματς του Βόλου.

Ώρα 19:25 Σε πέντε λεπτά είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει ο αγώνας. Λίγος σχετικά κόσμος στο γήπεδο.

Ωρα 19:28 Απο το ματς αυτο θα προκυψει η δευτερη ομάδα των προημιτελικών, η πρώτη οριστικά είναι ο Ατρόμητος.

Ώρα 19:32 Οι ομάδες είναι ετοιμες για σέντρα, είχαμε την είσοδο.

1′ Έναρξη αγώνα

Καλό σουτ του Ροουζ διωχνει ο Μπέντο

3′ Κίτρινη ο Φασίδης

5′ Μπήκε δυνατά ο Άρης

8′ Τρίτο διαδοχικό κόρνερ για την Ξάνθη από τα αριστερά με εκτελεστή τον Τζουρίτσκοβιτς, απομακρύνει ο Δεληζήσης σε πλάγιο. Ανεβηκε ο ΑΟΞ.

12′ Καλή φαση για τον ΑΟΞ αλλα το σουτ από πλάγια του Τερκί μπλοκαρε εύκολα ο Κουεστα.

14′ Εκπληκτική ευκαιρία για τον ΑΟΞ αλλα ο Κάστροσουτάρει από το ύψος του πέναλτι, με τον Βέλεθ να βάζει την κόντρα σε κόρνερ.

22′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ Ξανθη! Σκορερ ο Φουσερ σε ωραια αντεπίθεσημε πλασε αφού απέφυγε και τον Κουεστα με τους γηπεδούχους να ζητάνε οφ σαιτ. Αρης – ΑΟ Ξάνθη 0-1

28′ Ανεβηκε ο Αρης που πιέζει.

33′ Το τελευταίο 5λεπτο ο Άρης πιέζει ασφυκτικά προσπαθώντας να σπάσει την συμπαγή άμυνα της Ξάνθης

35′ Τεράστια ευκαιρία χάνει ο Άρης να κάνει το 1-1. Ο Ιντέγε σε πλάγια θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπέντο.

38′ Ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να κάνει το 1-1 με σουτ του Ματίγια με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αρσιστερό κάθετο δοκάρι του Μπέντο

41′ Γκολ ο Άρης! Ο Σάσα να σουτάρει έξω από την περιοχή και στέλνει τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπέντο και το σκορ πρόκρισης στους γηπεδούχους. Άρης – ΑΟ Ξανθη 1-1.

44′ Πολύ όμορφο σουτ ο Μαντσίνι αλλά κατέληξε άουτ

45′ Λήξη ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Άρης – ΑΟ Ξάνθης 1-1

Ωρα 20:28 Η Ξανθη προηγήθηκε με ενα γκολ που αμφισβητείται έντονα και πλέον με ένα ακόμα τέρμα θα παίρνει αυτή τγην πρόκριση

Ωρα 20:32 Παντως παιχνίδι κάνει κυρίως ο Αρης. Η Ξάνθη κυρίως κοιτά τα μετόπισθεν και χτυπά σε αντεπιθέσεις

46′ Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές η Ξάνθη

51′ Μεγάλη απόκρουση του Μπέντο σε τετ α τετ με τον Ιντέγε

52′ Μεγάλη επέμβαση και πάλι του Μπέντο σε σουτ εξ επαφής του Μαντσίνι. Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο όμως σηκώθηκε άμεσα και συνεχίστηκε κανονικά ο αγώνας

57΄Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Μπαριέντος μπαίνει ο Μπαξεβανίδης

59′ Γκολ για τον Άρη. Ο Ιντέγε με προβολή μετά τη σέντρα του Λάρσον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-1 για τον Άρη. Και εδώ δειχει να υπαρχει οφσαιντ αλλά δεν υπάρχει VAR. Άρης – ΑΟ Ξάνθης 2-1

64′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Αποχωρεί ο σκόρερ της Ξάνθης Φοσερ, και τη θέση του παίρνει ο Στάρτζεον

70′ Τριτη και τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη με τον Εντουάρντο να παίρνει τη θέση του Φασίδη

76′ Πρώτο σουτ μετά από πολύ ώρα για την Ξάνθη με τον Τερκί από τα αριστερά όπως επιτίθεται η Ξάνθη, περνά έξω χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα τον Κουέστα.

79′ Ακόμη ένα σουτ από την Ξάνθη αυτή τη φορά από τον Στάρτζεον, ο οποίος συνέκλινε στον άξονα και σούταρε, με τον Κουέστα να μπλοκάρει εύκολα

80′ Ο Άρης προσπαθεί να βρεί ακόμη ένα τέρμα αλλά η Ξάνθη αμύνεται σωστά και σταματάει κάθε προσπάθεια των κιτρινόμαυρων

81′ Σουτ του Βέλεθ το οποίο κατέληξε άουτ

85′ Σουτ του Σασα σε αντεπίθεση του Αρη μετά από πάσα του Λάρσον η μπαλα άουτ.

90′ Μπαίνουμε στις καθυστερήσεις, όλα πλέον έχουν κριθεί. Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

90+3′ Τέλος του αγώνα. Ο Άρης προκρίνεται, η Ξάνθη δεν θα συνεχίσει στο Κύπελλο γνωρίζοντας ήττες και στα δυο ματς. Τελικό αποτέλεσμα: Αρης – Ξάνθη 2-1