Γεγονός ο πρώτος Όμιλος Τοιχοσφαίρισης στην Θράκη! Μαθαίνει το σκουός σε ενήλικες και παιδιά από 5 ετών!!!

Γεγονός είναι εδώ και μερικούς μήνες η ίδρυση του Ομίλου Τοιχοσφαίρισης Θράκης. Γεννήθηκε το 2018 και ήδη καλλιεργεί το άθλημα του σκουός σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά ηλικίας ακόμα για 5 ετών.

Η τοιχοσφαίριση (squash) είναι άθλημα ρακέτας και παίζεται με δύο ή τέσσερις παίκτες σε γήπεδο εσωτερικού χώρου. Το σκουος εξελίσσεται ως άθλημα στην Ελλάδα και κερδίζει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Ο Όμιλος Τοιχοσφαίρισης Θράκης έχει ως στόχο την εκμάθηση του αθλήματος τοιχοσφαίρισης και είναι ενεργό αθλητικό σωματείο μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Στον Όμιλο λειτουργούν παιδικά τμήματα ηλικίας από 5 ετών και τμήματα juniors ηλικίας U11, U13, U15, U17, U19 και τμήματα ενηλίκων ανδρών και γυναικών, όλων των επιπέδων.

Ο Όμιλος Τοιχοσφαίρισης Θράκης έχει επίσης αναπτύξει αγωνιστικά τμήματα juniors και ενηλίκων και συμμετέχει σε πανελλήνια πρωταθλήματα στην Ελλάδα καθώς και σε Open Squash Tournament της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τοιχοσφαίρισης (ESF).

Μάλιστα, στην Κομοτηνή θα διοργανωθεί το 6ο ΕΦΟΑ Open Juniors Tournament στις 16-18 Οκτωβρίου 2020, σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα και τον αγωνιστικό σχεδιασμό του ΕΦΟΑ.

Ο Όμιλος Τοιχοσφαίρισης Θράκης βρίσκεται στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 5 στην Κομοτηνή και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 6977082395.