ΕΠΣ Ξάνθης: Κυριακή πρωί η Α’ Κατηγορία, πάει Σάββατο η Β’ και… Φλεβάρη η Γ΄

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των εορτών και την διεξαγωγή του Κυπέλλου Κατηγοριών, οι ομάδες επιστρέφουν για τις υποχρεώσεις τους στα γήπεδα για να συνεχίσουν με τις αναμετρήσεις του 2ου γύρου.

Το ξεκίνημα γίνεται από αυτό το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιανουαρίου. Πλέον αλλάζουν οι μέρες διεξαγωγής Α’ και Β’ Κατηγορίας. Τα ματς της μεγάλης κατηγορίας θα διεξάγονται εφεξής Κυριακή και της Β’ το Σάββατο, ενώ Κυριακή πρωί μένει η Γ’ Κατηγορία.

Ωστόσο ο β’ γύρος στη Γ’ Κατηγορία έχει ως ημερομηνία επανέναρξης την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου με τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής. Αντιθέτως, Α’ και Β’ Κατηγορία θα ξεκινήσουν κανονικά το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Τα ματς της Β’ Κατηγορίας θα διεξαχθούν το Σάββατο με ώρα έναρξης 15:00. Αντιθέτως, αυτά της Α’ Κατηγορίας πάνε Κυριακή αλλά ειδικά αυτήν την εβδομάδα θα διεξαχθούν στις 11:30 το πρωί λόγω της αναμέτρησης ΑΟΞ-ΠΑΟ.

Οπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Ξάνθης, «όλες οι ομάδες θα λάβουν το Σαββατοκύριακο αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων έως το τέλος Φεβρουαρίου από τους διαιτητές».

Τέλος οι αγώνες του Παιδικού Πρωταθλήματος όλων των ηλικιακών κατηγοριών (Κ16, Κ14, Κ12, Κ10, Κ8) θα αρχίσουν το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιανουαρίου με τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής.