Συγκλόνισαν με την παρουσία τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι 50 οπαδοί της Ξάνθης (+photos)

Η παρουσία του κόσμου της Ξάνθης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου το απόγευμα του Σαββάτου ήταν κατά γενική ομολογία συγκλονιστική.

Περίπου 50 φίλαθλοι ταξίδεψαν αυθημερόν στον Βόλο από την Ξάνθη και έκαναν άκρως αισθητή την παρουσία τους, αφού δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για την ομάδα τους ούτε ένα δευτερόλεπτο από τα 100 συνολικά λεπτά του αγώνα (μαζί με τις καθυστερήσεις).

Μετά το τέλος του αγώνα αμέσως έσπευσαν στην κερκίδα να τους ευχαριστήσουν οι παίκτες της Ξάνθης, αλλά το απόγευμα της Κυριακής εκδόθηκε και ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη αναφέρει τα εξής:

«Οι ποδοσφαιριστές και η Διοίκηση του ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό βοήθησαν με την φωνή τους την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο. Για την σημαντική τους συμβολή στο τελικό 1-3, τους αφιερώνουμε την επιτυχία!Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 απέναντι στον Παναθηναϊκό!».

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα