Σκόραρε το 10ο του φετινό τέρμα ο Κυριγκόλ δίνοντας βαθμολογική ανάσα στους Αυλιώτες

Την τέταρτη νίκη του στην Α1′ ΕΠΣ Κέρκυρας πανηγύρισε ο Οδυσσέας Αυλιωτών των Γιώργου Κυριζάκη και Γιώργου Κριεζή που επικράτησε εκτός έδρας της Ολυμπιάδας Καρουσάδων με 2-0, στο ντέρμπι του βορρά.

Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό, με σουτ του Γιώργου Κυριζάκη μέσα από την περιοχή με το 10 φετινό τέρμα του Κυριγκολ (3 φέτος έχει ο Κριεζής). Οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» το «τρίποντο» στο 65′, με τον τον Μουζακίτη με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο 25χρονος Εβρίτης πρώην επιθετικός των Κρόνου Αργυράδων, Αναγέννηση Περιβολίου, Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Ένωση Άνθειας Αριστείνου την περσινή σεζόν με τα 30 τέρματα του ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, μετά από δυο χρονιές ως δεύτερος σκόρερ, έχοντας σε τριαμιση χρόνια στην Α1 της ΕΠΣ Κέρκυρας 83 τέρματα.

Ο 10ος στην βαθμολογία Οδυσσέας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς ήταν ανώτερος της Ολυμπιάδας και κέρδισε δίκαια, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα φτανοντας τους 13 βαθμούς, ενω οι Καρουσαδες έμειναν στους 19.