Γ’ Εθνική: Πήρε πολύτιμο βαθμό η Αλεξανδρούπολη στην Πέρνη κρατώντας την από κάτω στη βαθμολογία

Έχοντας στην αρχική εντεκάδα σχεδόν όλα τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα η Ένωση Αλεξανδρούπολης κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας και κυρίως να στερήσει δύο από την Πέρνη, που την καταδιώκει στη βαθμολογία.

Βέβαια αν και δεν σκόραρε κάποιος ποδοσφαιριστής της αλλά αντίπαλος με αυτογκόλ, το αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Ουσταμπασίδη που ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και αν έπρεπε μια ομάδα να κερδίσει, αυτή ήταν η Εβρίτικη.

Ο Κεραυνός ξεκίνησε πολύ καλά και βρέθηκε να προηγείται με 1-0 μόλις στο 8′ με γκολ του Λάσπατζη. Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο ευκαιρίες από την Ένωση με τα σουτ των Δορουγιδένη, Καρασίδη στο 36′ και 40′ να καταλήγουν άουτ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση με το αυτογκόλ του Μελισσόπουλου που έμελλε να είναι και το σκορ του ημιχρόνου αλλά τελιά και του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μονόλογο από πλευράς της ομάδας του Νίκου Ουσταμπασίδη. Στο 55′ ο Πατσιώρας επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο γκολκίπερ και στην επαναφορά ο Γκαβανόζης έπιασε νέο σουτ αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε αμυντικός της Πέρνης.

Στο 75′ είχαμε τετ α τετ του Καβατζικιώτη με τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Ψυχουδάκης. Η πίεση δεν σταμάτησε για την Ένωση που ήθελε τη νίκη και στο 82′ νέο σουτ του Μαυρομάτη βρήκε τον Ψυχουδάκη να διώχνει τη μπάλα πάλι σε κόρνερ και να κρατάει ζωντανή την Πέρνη στο κυνηγι της παραμονής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Ραβικάλη και Χασιώτη (Δράμας). Πλέον η Ενωση Αλεξανδρούπολης έφτασε τους 17 βαθμούς και είναι δύο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά την καταδιώκουν ο Ορφέας και η Πέρνη που έχουν πλέον αμφότεροι από 15 βαθμούς. Την άλλη Κυριακή ο Ενωση Αλεξανδρούπολης φιλοξενεί την Δόξα Κάτω Καμήλας ενώ η Πέρνη παίζει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς, υποδεχόμενη τον Αετό Ορφανού.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ (Μαλαματάς): Ψυχουδάκης, Μπαντάνης, Μαλαμίδης, Μαρκάκης, Κωνσταντάρας, Μελισσόπουλος, Λάσπατζης, Τσάκωνας, Τζουμάνης, Μενίκου, Κλοκίδης.

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης (80′ Γεωργαντζόπουλος), Μαυρομάτης, Λίτσιος, Κομεσίδης, Αμπραχαμιάν, Καρακασίδης (65′ Τοπαλίδης), Κων. Πατσιώρας, Μαλτέζος (90′ Παπαοικονόμου), Γκαβανόζης, Καβατζικιώτης (75′ Γκουντενούδης).