Γ’ Εθνική: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο Άρης Αβάτου και η Δόξα Κάτω Καμήλας στις Σέρρες

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Κάτω Καμήλας και τον Άρη Αβάτου, καθώς οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών.

Το γκολ για την ομάδα της Ξάνθης πέτυχε ο Κοσμάς Γκέκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 63′, το οποίο κέρδισε νωρίτερα ο Σαρηγιαννίδης καθώς ανετράπη από τον Μακούση.

Νωρίτερα, στο 55′ ο Μπονέρης βρέθηκε μέσα στην περιοχή μετά απο πάσα του Τσομαχασβίλι και άνοιξε το σκορ. Ωστόσο μέχρι εκείνο το σημείο, αν μια ομάδα βρέθηκε κοντά στο να ανοίξει το σκορ ήταν το Άβατο όταν από εκτέλεση κόρνερ του Τσάπαρη είχαμε λάθος συνεννόηση στην άμυνα της Καμήλας και η  μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι των Σερραίων.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδόπουλου στο 67′ ενώ ακυρώθηκε και τέρμα του Κωνσταντίνου στο 85′, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Τσάπαρη στις καθυστερήσεις. Κίτρινες δέχθηκαν ακόμα οι Μπουνταγκίδης και Γκέκας του Αβάτου, καθώς και οι Σιάκκας και Παπαδόπουλος για την Δόξα.

Το fotostory του αγώνα Δόξα Κάτω Καμήλας - Αρης Αβάτου

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Χατζηβασιλείου και Αλμπάντης (Μακεδονίας). Η φωτογραφία και τα στοιχεία του αγώνα προέρχονται από το συνάδελφο serresport.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ: Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας, Ζάντσιος, Τσουλλχάη, Μπονέρης, Μπίλης (75′ Σαρέγκος), Γεράκης (80′ Κωνσταντίνου), Αηδονίδης (46′ Μακούσης), Παπαδόπουλος.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νομικός, Χατζηπαππάς, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Χριστοφορίδης, Βελή Χακάν, Σαρηγιαννίδης, Ψεμματάς (35′ Κρασώνης), Γκέκας (90+3′ Γκουτσίδης), Τσάπαρης, Μπουλούτ.