Γ’ Εθνική: Κρίσιμοι αγώνες για Αλεξανδρούπολη και Ορφέα Ξάνθης, στην Καμήλα το Άβατο (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Και οι τέσσερις ομάδες από την Θράκη μάχονται για τον στόχο της παραμονής, με τον Άρη Αβάτου να είναι κοντά στην πρόωρη επίτευξή του, τον Ζυγό που έχει ρεπό να είναι θαύμα κάτι τέτοιο και τους Αλεξανδρούπολη και Ορφέα Ξάνθης να παλεύουν αφού ειναι οριακά πάνω ή κάτω από αυτήν.

Ξεκινάμε από το ντέρμπι της παραμονής όπου στην Χρυσούπολη η ενισχυμένη και πλήρης Αλεξανδρούπολη (16 βαθμοί) φιλοξενειται από τον αποδυναμωμένο Κεραυνό Πέρνης (14 βαθμοί) και θέλει δυο αποτελέσματα, νίκη ή ακόμα και ισοπαλία ώστε να παραμείνει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός έδρας οι Εβρίτες μετρούν μια νίκη στο Κιλκίς και 5 ήττες (τέρματα 6-15) και θέλουν να παρουν και ρεβανς για την ήττα τους στην Αλεξανδρούπολη

Ο νεανικός Αρης Αβατου του Αλέξη Ξανθόπουλου που βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με την Δόξα Κάτω Καμήλας με 22 βαθμούς και θέλει σε ένα ακόμα αγώνα τον έκτο στην σειρά να διατηρήσει το αήττητό του. Εκτός Ξάνθης έχει σε 6 αγώνες δυο σερί τρίποντα και 2-3-1 με τέρματα 6-7.

Τέλος πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης (31 βαθμοί) του Κυριακου Κετσιεμενίδη που φόρεσε για χρόνια την φανέλα του έχει ο Ορφέας Ξάνθης (12 βαθμοί) που βρίσκεται στο -4 από την Αλεξανδρουπολη και την σωτηρία. Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή εντός έδρας έχει δυο σρρί νίκες σε 7 αγώνες 2-1-4 με τέρματα 6-9, απέναντι στον Νέστο που μετρά εκτός Χρυσούπολης 5 σερί διπλά.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια στο ματς της αγωνιστικής ο Πανσερραικός αναμετράται στην Δράμα κόντρα στον Πανδραμαικός φιλοξενείται, ενω ο Αετός Ορφανού φιλοξενεί τον Κιλκισιακό και η καταδικασμένη Δόξα Θεολόγου το Παραλίμνιο.

Αναλυτικά το προγραμμα:
Αετός Ορφανού- Κιλκισιακός
Κεραυνός Πέρνης-Ένωση Αλεξανδρούπολης
Δόξα Κάτω Καμήλας-Άρης Αβάτου
Πανδραμαϊκός-Πανσερραϊκός
Δόξα Θεολόγου Πότου-Απόλλων Παραλιμνίου
Ορφέας Ξάνθης- Νέστος Χρυσούπολης
ΡΕΠΟ: Ηρακλής Νέου Ζυγού