ΕΠΣ Ξάνθης: Δεν κατεβαίνει το Εράσμιο στο Σέλινο, προς οριστική αποχώρηση και από το πρωτάθλημα

Μπορεί την Κυριακή να έχουμε επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης στην ΕΠΣ Ξάνθης, ωστόσο η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άτλαντα Σελίνου και την Κεσσάνη Ερασμίου δεν πρόκειται να γίνει αν και ορίστηκε κανονικά.

Μετά και την βαριά τιμωρία της Κεσσάνης για την διακοπή στον αγώνα με τον Εχίνο, έχει ουσιαστικά αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την διάλυση της ομάδας. Ακριβώς ένα μήνα πριν, στις 14 Δεκεμβρίου, το Εράσμιο δεν εμφανιζόταν στο τελευταίο ουσιαστικά παιχνίδι της χρονιάς για την Α’ Κατηγορία και το ThrakiSportS ενημέρωνε ότι υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο απόσυρσης.

Στην συνέχεια εκτυλίχθηκε έντονο παρασκήνιο με παλιότερους παράγοντες της ομάδας να αντιδρούν σε αυτό το ενδεχόμενο αλλά και πιέσεις από την ΕΠΣ Ξάνθης που προφανώς δεν θα ήθελε μια τέτοια εξέλιξη στη μέση της σεζόν. Όπως ωστόσο έγινε γνωστό, το Εράσμιο δεν θα κατέβει ούτε στο ματς Κυπέλλου Α’ Κατηγορίας που είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής στο Σέλινο.

Πλέον τα προβλήματα είναι και αντικειμενικά αφού ελάχιστα άτομα έχουν απομείνει στο ρόστερ και με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, εξαιρετικά δύσκολα θα μπορέσει να αλλάξει το προδιαγεγραμμένο τέλος. Δυστυχώς για την ιστορική Κεσσάνη Ερασμίου και το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο, τελικά επιβεβαιώνεται έστω και με ένα μήνα καθυστέρηση το τότε ρεπορτάζ του ThrakiSportS που ανέφερε με όλες τις λεπτομέρειες ότι «δύει η Κεσσάνη Ερασμίου»…