Γ’ Εθνική: Χωρίς Ευθυμιάδη και Γκαϊδατζή αλλά με ενσωματωμένες τις άλλες μεταγραφές η Ένωση Αλεξανδρούπολης κόντρα στην Πέρνη

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό αγώνα δίνει η Ένωση Αλεξανδρούπολης στην Καβάλα κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης.

Την Κυριακή η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη μετά την νίκη της επί του Αετού Οφρυνίου αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στον Κεραυνό Πέρνης με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο προπονητής της συμπεριέλαβε όλα τα νέα αποκτήματα (Θοδωρή Καβατζικιώτη, Άγγελο Πατσιώρα και Χρόνη Ευστρατιάδη), που δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και για την αρχική εντεκάδα εφόσον χρειαστεί.

Απόντες είναι οι Άγγελος Συριτούδης, ο Παύλος Ευθυμιάδης που δεν είναι ακόμασίγουρο εαν θα συνεχίσει στην ομάδα και ο Νίκος Γκαϊδατζής που ακόμα δεν έχει λύσει την συνεργασία του με τον Πανθρακικό.

Την αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής απαρτίζουν 20 άτομα και αυτοί είναι οι εξής: Μπινόπουλος, Συνοδινός, Αμπραχαμιάν, Δορουγιδένης, Μαλτέζος, Καβατζικιώτης, Αγγ. Πατσιώρας, Κων. Πατσιώρας, Ευστρατιάδης, Γκουντενούδης, Κομεσίδης, Λίτσιος, Καρακασίδης, Γεωργαντζόπουλος, Παπαοικονόμου, Μάζης, Γκαβανόζης, Μαυρομάτης, Παπαδάκης, Τοπαλίδης.