ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Δεν κατέβηκε ο Σπάρτακος στην Κομοτηνή εναντίον του Δημοκριτείου και μηδενίστηκε

Σε ματαίωση οδηγήθηκε ο αγώνας ανάμεσα στο ΑΣ Δημοκρίτειο και τον Σπάρτακο Διδυμοτείχου για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που ήταν προγραμματισμένος για τις 16:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο ουραγός Σπάρτακος ενημέρωσε το πρωί ότι δεν θα έρθει στην Κομοτηνή παρά το γεγονός ότι είχε οριστεί διαιτητικό δίδυμο (Τσαχιρίδη και Κορακίδης) και έτσι η πανεπιστημιακή ομάδα παίρνει ξεκούραστα το ροζ φύλλο με 20-0 άνευ αγώνα, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.

Στην αναμέτρηση αυτή θα αναμετρώνταν οι δυο ομάδες που εχουν και ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών λόγω του γεγονότος ότι δεν διαθέτουν αναπτυξιακές ομάδες που να μετέχουν στα πρωταθλήματα εφήβων, παίδων ή παμπαίδων.

Ο Σπάρτακος μηδενίζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ουσιαστικά δεν λαμβάνει ούτε τον ένα βαθμό της ήττας. Σε περίπτωση και δεύτερου μηδενισμού θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Πάντως, στην ουσια δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος καθώς δεν υπάρχει υποβιβασμός, από την στιγμή που τα τελευταία χρόνια όλο το Πρωτάθλημα Ανδρών διεξάγεται σε μία Κατηγορία.