Super League: Επίσημη πρόταση (και) από ΠΑΟΚ για τον Κομοτηναίο Φώτη Ιωαννίδη

Όλες οι μεγάλες ομάδες της Super League αλλά και ομάδες από την γειτονική Ιταλία φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Κομοτηναίο επιθετικό του Λεβαδειακού Φώτη Ιωαννίδη, γιο του παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βασίλη Ιωαννίδη.

Παλιότερα είχε γραφτεί ότι ήταν κλεισμένος από τον Ολυμπιακό λόγω και της σχέσης του πατέρα του με την ομάδα, αλλά το καλοκαίρι γράφτηκε επίσης και δεν διαψεύστηκε ότι ενδιαφέρθηκε προσωπικά για αυτόν ο Νίκος Νταμπίζας που θέλησε να τον φέρει στον Παναθηναϊκό αλλά οι πράσινοι δεν είχαν χρήματα και τα ανταλλάγματα που πρόσφεραν δεν αρκούσαν για να τον κάνουν δικό τους.

Τέσσερα γκολ σε 11 συμμετοχές με τη φανέλα του Λεβαδειακού τη φετινή σεζόν μετράει ο Ιωαννίδης και σύμφωνα με τα νεώτερα δημοσιεύματα απασχολεί πλέον έντονα και τον ΠΑΟΚ αλλά και την Τζένοα, που σύμφωνα με to10 δίνουν μάχη για να τον αποκτήσουν.

«Καιρό τώρα τον Ιωαννίδη τον παρακολουθεί και ο ΠΑΟΚ. Ως ένα από τα ταλέντα που έχουν ξεχωρίσει στην Ελλάδα και που μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Ένα παιδί μόλις 19 χρονών. Ο ΠΑΟΚ δε μένει μονάχα στο φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά όπως αποκαλύπτει σήμερα to10.gr έκανε ήδη επίσημη πρόταση στον Λεβαδειακό για την απόκτηση του παίκτη. Με προοπτική… καλοκαιριού, δηλαδή να τον αγοράσει τώρα και να τον εντάξει στο δυναμικό του το ερχόμενο καλοκαίρι», επισημαίνει η ιστοσελίδα.

Κι εδώ είναι η διαφορά που μπορεί να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έναντι του άλλου επίσημου ενδιαφέροντος, αυτού της Τζένοα. Ο Λεβαδειακός έχει στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και δε θέλει να χάσει στα μισά του δρόμου έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του. Ο ΠΑΟΚ φέρεται να του δίνει το δικαίωμα να τον κρατήσει έως το τέλος της σεζόν, αν τελικά γίνει αποδεκτή η δική του πρόταση. Η Τζένοα, από την άλλη, ίσως να τον θελήσει εδώ και τώρα.

Φυσικά, μεγάλο ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή και το που θα θελήσει να συνεχίσει την καριέρα του, η οποία σύντομα απ’ ότι φαίνεται θα πάρει νέα ανοδική τροπή, αφήνοντας πίσω του τον Λεβαδειακό και τα γήπεδα της Superleague 2. Αίσθηση προκαλεί πάντως ότι από τα νεώτερα δημοσιεύματα λείπει εντελώς από το κάδρο των ερυθρόλευκων μέσων ενημέρωσης ο Ολυμπιακός, αν και φερόταν ως κλεισμένος από την ομάδα του Πειραιά έναν χρόνο πριν.