LIVE λεπτό προς λεπτό η εκδίκαση στην ΕΕΑ της υπόθεσης για το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Ξάνθη

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS λεπτό προς λεπτό όλες τις λεπτομέρειες από την συζήτηση ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού της υπόθεσης της καταγγελίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά των ΠΑΕ Ξάνθη και ΠΑΟΚ αναφορικά με το ιδιοκτησιακό της θρακιώτικης ομάδας.

Καλημέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα παρακολουθούμε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από την εκδίκαση της υπόθεσης που έχει απασχολήσει έντονα την εγχώρια αθλητική επικαιρότητα τον τελευταίο ενάμισι μήνα

Ωρα 09:20 Η συζήτηση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10:00 αλλά συνήθως υπάρχει και καθυστέρηση.

Ωρα 09:25 Αρχικά επρόκειτο να συζητηθεί στις 19 Δεκεμβρίου αλλά αναβλήθηκε λόγω της αποχής που είχαν τότε οι δικηγόροι

Ωρα 09:35 Αρχιζουν να φτάνουν τα μέλη της ΕΕΑ σταδιακά και σιγά σιγά και οι δικηγοροι

Ωρα 09:40 Οπως έγινε γνωστο η διαδικασία λόγω της σοβαρότητάς της θα συζητηθεί στην κεντρική αίθουσα του αμφιθεάτρου του υπουργείου παιδειας, στο ισόγειο. Την αίθουσα Ζακλίν ντε Ρομιλί.

Ωρα 09:45 Εχουν καταφθάσει και οι κάμερες από τα περισσότερα τηλεοπτικά δικτυα. Τεσσερις καμερες αυτή τη φορά, μόλις δύο την προηγούμενη

Ωρα 09:49 Η Ξάνθη εκπροσωπείται, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS από τον αντιπρόεδρο της Γιώργο Στράτο και τους δικηγόρους Σακη Δασκαλάκη Αθηνών και Χρήστο Δετσαρίδη Θεσσαλονίκης.

Ωρα 09:53 «Οπως πριν από κάθε μάχη, συγκρατημένα αισιόδοξοι» εμφανίστηκαν να δηλώνουν οι άνθρωποι της Ξάνθης.

Ωρα 09:57 Παρών και ο Αλέξης Κούγιας κάνοντας πράξη όσα είχε πει για πρόσθετη παρέμβαση της ΑΕΛ σε βάρος της Ξάνθης.

Ωρα 10:01 Εφτασε η ωρα της προγραμματισμένης έναρξης της συνεδρίασης, αλλά οπως αναμενεται θα υπάρξει μικρη καθυστερήση

Ωρα 10:06 Με επικεφαλής την Λίνα Σουλουκου η ΠΑΕ Ολυμπιακός, την γενική διευθυντριά της ΠΑΕ.

Ωρα 10:08 Παρών και ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Γαβαλάς, έχει αναβαθμίσει σε όλα τα επίπεδα την υπόθεση η Πειραιώτικη ΠΑΕ.

Ωρα 10:12 Από τον ΠΑΟΚ είναι ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, δικηγόρος της ΠΑΕ και αναμένεται και ο Λάμπρος Μπίρδας

Ωρα 10:16 «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραβρεθεί ο Χρήστος Πανόπουλος στην συνεδρίαση», δήλωση πηγή από την Ξάνθη στο ThrakiSportS απαντώντας στις φήμες που αναπτύχθηκαν τις τελευταίες ώρες με βάση δημοσιεύματα σε Ξανθιώτικα ΜΜΕ.

Ωρα 10:18 Περιμένουμε να δουμε πότε θα κληθούν οι διάδικοι, όλοι είναι στο ισόγειο.

Ωρα 10:19 Τώρα μπαίνουν μέσα και επιτρέπεται για δυο λεπτά η είσοδος και σε δημοσιογραφους και κάμερες για πλάνα

Ωρα 10:25 Ξεκινά η διαδικασία ενώπιον της ΕΕΑ

Ωρα 10:28 Οπως κοιτάνε τα μέλη της ΕΕΑ δεξιά έχει κάτσει η αντιπροσωπία της Ξάνθης, στη μέση περίπου αυτή του ΠΑΟΚ, αριστερά του Ολυμπιακού και ο Αλέξης Κούγιας της ΑΕΛ

Ωρα 10:32 Πλέον έχουμε βγει και οι δημοσιογράφοι από την αίθουσα, έχει ξεκινήσει η συνεδρίαση

Ωρα 10:39 Από το One του Βαγγέλη Μαρινάκη, το Open του Ιβάν Σαββίδη, την ΕΡΤ και τη Nova οι τέσσερις κάμερες που βρίσκονται εδώ

Ωρα 10:43 Παράλληλα βρίσκεται σχεδόν διπλάσιος αριθμός δημοσιογράφων σε σχέση με την συνεδρίαση της 19ης Δεκεμβρίου, περίπου 15 άτομα (και προφανώς όλοι όσοι καλυπτουν το λεγόμενο κυβερνητικό ρεπορτάζ).

Ωρα 10:48 Επισήμως η ενημέρωση από την ΕΕΑ για όσα συζητούνται αυτήν την ώρα αναφέρει «Κλήση σε ακρόαση των ΠΑΕ “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ”, για παραβίαση των άρθρων 69 παρ. 3, 6, 12 ν.2725/1999 και 77Α παρ. 3, 5, 6 ν.2725/1999 και “ΠΑΟΚ” για παραβίαση του άρθρου 69 παρ. 9, 12 ν.2725/1999. Κλήση σε ακρόαση της ΠΑΕ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.” για την υποστήριξη της καταγγελίας της σε βάρος των ΠΑΕ “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ” και “ΠΑΟΚ”».

Ωρα 10:55 Περίπου μισή ωρα συμπληρώνεται από την έναρξη της συνεδρίασης και φυσικά τίποτα στην φάση αυτή δεν έχει διαρρεύσει σχετικά με όσα συζητούνται μέσα στην αίθουσα Ζακλιν Ντε Ρομιλί.

Ωρα 10:59 Πολύ θερμή η ατμόσφαιρα μέσα στην αίθουσα, πριν λίγο βγήκε μέλος της ΕΕΑ και ζήτησε να αυξήσουν λίγο τον… κλιματισμό καθώς παραέχει ζέστη

Ωρα 11:03 Με την συμπλήρωση σχεδόν 40 λεπτών συνεδρίασης μια πρώτη ενημέρωση από πηγή της ΕΕΑ αναφέρει ότι ακόμα δεν έχουμε μπει στην ουσία της υπόθεσης καθώς συζητούνται διάφορα αιτήματα των διαδίκων. Μεταξύ αυτών και αίτημα αναβολής από την πλευρά Συγγελίδη (του δεύτερου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ξάνθη μαζί με τον Χρήστο Πανόπουλο)

Ώρα 11:11 Βγαίνουν οι δικηγόροι των ΠΑΕ από την αίθουσα, μετά από απόφαση της ΕΕΑ να εξετάσει όλες υποθέσεις και τα έγγραφα εκ νέου και να συνεχιστεί η συνεδρίαση πιθανότατα από τις 14:00 και μετά.

Ωρα 11:17 Ενημέρωση από την Ξάνθη. Υπάρχει ένα διαδικαστικό θέμα με τον κ. Συγγελίδη που θέλει να παραβρεθεί και ο δικος του πληρεξουσιος δικηγορος. Η Ξάνθη έχει επίσης ζητήσει να μαγνητοφωνηθεί η συνεδρίαση και μάλιστα έχει φέρει και την υποδομή για αυτό, μαγνητόφωνα δηλαδή. Είναι κάτι που είχε ζητήσει δυο φορές πριν και το επανέλαβε και σήμερα. Τρίτον, ζητήθηκε από την Ξάνθη να πει ότι έχει να πει ο Ολυμπιακός και μετά να αποχωρήσει από την αίθουσα. Τέταρτον, να μην γίνει δεκτη η πρόσθετη παρέμβαση της Λάρισας ή αν γίνει, να συμβεί το ίδιο. Η ΕΕΑ συνεδριάζει για να αποφασίσει σε αυτα τα προδικαστικά ερωτηματα. Τελος ζητήθηκε να κρατηθει η υποθεση ως τις 2.00 ή να αναβληθει

Ωρα 11:21 Οπως έγινε γνωστό, έχει φτάσει σε όλα τα μέλη της ΕΕΑ με ανώνυμη επιστολή μια σειρά από έγγραφα που σύμφωνα με διαρροές από την πλευρά του Ολυμπιακού και της ΑΕΛ καίνε την Ξάνθη και πρωτίστως τον ΠΑΟΚ. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι αυτά τα έγγραφα είναι πάνω κάτω αυτά που δημοσιευθηκαν τις προηγουμενες μέρες σε διάφορα δημοσιευατα.

Ωρα 11:25 Η ΕΕΑ προφανώς θα αποφασίσει αν θα λάβει υπόψιν της αυτά τα έγγραφα, θα απαντήσει και στα προδικαστικά ερωτήματα και μετά θα δουμε αν θα μπει στην ουσια της υπόθεσης

Ωρα 11:29 Πολλά τα πηγαδάκια που έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή και ενω ολοι περιμενουν τις αποφάσεις

Ωρα 11:34 Επειδη υπάρχει μεγάλη παραφιλιλογία ότι η Ξάνθη ζητά αναβολή ενώ θα έπρεπε πρώτη να ζητά να συζητηθεί η υπόθεση, το πρόβλημα έχει να κάνει με την απουσία του πληρεξουσίου του κ. Συγγελίδη, του κ. Κωνσταντινου Χριστοδούλου που έχει ανειλημμένη υποχρέωση σε σχέση με την εξαγορά της Opel.

Ωρα 11:36 Επειδή ο Συγγελίδης είναι ο δεύτερος μέτοχος της ΠΑΕ Ξανθη θέλει να παραβρεθεί και για τον λόγο αυτόν εγγράφως έχει ζητηθεί είτε αναβολή είτε έστω να κρατηθεί η υπόθεση ως τις 14:00 ώστε να μπορέσει να παραβρεθεί.

Ώρα 12:10 Η επιτροπή κάλεσε τους νομικούς εκπροσώπους να εισέλθουν ξανά στην αίθουσα για να τους ενημερώσει σχετικά με τις αποφάσεις που πήρε και για την συνέχεια της εκδίκασης.

Ώρα 12:17 Αυτή τη στιγμή βγήκε από την αίθουσα ο κ. Κούγιας και θα κάνει δηλώσεις.

Ώρα 12:20 Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Κούγιας, η ΕΕΑ αποφάσισε να μη κάνει δεκτή την παρέμβασή του και τον απέβαλε από την αίθουσα.

Ώρα 12:22 Το αίτημα που έγινε να κάνει τη τοποθέτηση της η πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και να αποχωρήσει από την αίθουσα όμως, δεν έγινε δεκτό από την ΕΕΑ, σύμφωνα και πάλι με τα όσα αναφέρει ο κ. Κούγιας.

Ωρα 12:25 Νεα διακοπή στη συνεδρίαση. Εξω ο Κουγιας, μέσα ο Ολυμπιακός. Η ΕΕΑ έδωσε προθεσμία μιας ωρας στους δικηγορους της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ να μελετησουν τα έγγραφα που έφτασαν ανώνυμα μέσω ταχυδρομείου.

Ωρα 12:29 Οπως μας διευκρινιζει πάντως μέλος της ΕΕΑ, ακόμα η ΕΕΑ δεν έχει λάβει απόφαση αν θα εξετάσει στην ουσία τους τα έγγραφα. Τα έγγραφα δεν δόθηκαν στον Ολυμπιακό, μόνο σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ («αλλά μεταξύ μας, σιγά μην δεν τα ξέρουν στον Ολυμπιακό», λένε στα πηγαδάκια οι παρευρισκόμενοι).

Ωρα 12:33 Από την αίθουσα δεν έχουν βγει οι δικηγοροι του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Μόνον οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, ο Κούγιας που πλέον έχει αποβληθεί από την διαδικασία και όλα τα μέλη της ΕΕΑ – με τα πιο πολλά να είναι στο κυλικείο πλέον.

Ωρα 12:38 Οπως διευκρινίζεται από πηγές που παρακολουθούν τα γεγονότα, η υπόθεση χωρίζεται πλέον σε δύο μέρη. Το ένα αφορά το θέμα της καταγγελίας πολυϊδιοκτησίας και τις πιθανές σχέσεις Ξάνθης – ΠΑΟΚ. Το δεύτερο αφορά καθαρά το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης και αν έχει γίνει με νόμιμο τρόπο η μεταβίβαση της ομάδας.

Ωρα 12:43 Από πηγή της ΕΕΑ πληροφορούμαστε οτι απορριφθηκε το αίτημα της Ξάνθης να μαγνητοφωνηθεί η συνεδρίαση για τα πρακτικά

Ωρα 12:47 Ξεχωριστό θέμα για τις δηλώσεις Κούγια, όπου μεταξύ άλλων αφού εξήγησε τους λόγους που αποβλήθηκε ουσιαστικά από την αίθουσα αφού φεν έγινε δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση της Λάρισας, κατήγγειλε ότι «η Ξάνθη ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη». Λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 12:53 Δεν έχουν βγει από την αίθουσα άνθρωποι από Ξάνθη και ΠΑΟΚ, έχουν σκύψει πάνω από τα έγγραφα και τα μελετούν

Ωρα 12:57 Θυμίζουμε ότι η ΕΕΑ δεν έχει αποφανθεί ακόμα πάντως αν θα κάνει δεκτά τα έγγραφα που έφτασαν ανώνυμα μέσω ταχυδρομείου ως αποδεικτικά στοιχεία που θα εξεταστούν στην υπόθεση, αλλά έδωσε εύκολο χρονικό διάστημα για να τα εξετάσουν οι πλευρές των ας πούμε «κατηγορουμένων»

Ωρα 13:01 Σε επικοινωνιακό επίπεδο ενώ μιλάμε για νίκη φυσικά της πλευράς Ξάνθης αναφορικά με την πρόσθετη παρέμβαση Κούγια, στα πιο πολλά κεντρικά ΜΜΕ δείχνει να παίζει πιο έντονα η επικοινωνιακή τακτική της πλευράς του Ολυμπιακού

Ωρα 13:06 Πρεπει να εχει ερθει και ο δικηγορος του κ. Συγγελίδη και πλέον μαζί με Στράτο, Δασκαλάκη και Δετσαρίδη έχουν στα όρθια μια έκτακτη σύσκεψη.

Ωρα 13:09 Διαρροή από την πλευρά του ΠΑΟΚ ότι έχει γίνει σε νομικό επίπεδο πολύ καλή δουλειά από την πλευρά της Ξάνθης και δεν υπάρχει τίποτα επιλίψιμο και αυτό θα αποδειχθεί στη συνέχεια

Ωρα 13:12 Και από την πλευρά της Ξάνθης διαρροή ότι όλα είναι υπό έλεγχο και τίποτα καινούριο δεν προκαλεί ανησυχία. «Όλα είναι νόμιμα, σκάνδαλο είναι που βρισκόμαστε εδώ μόνο και μόνο εξαιτίας μια καταγγελίας που έγινε και εξετάζεται» λένε.

Ώρα 13:27 Έχει προστεθεί πλέον και το βίντεο από το a-sports.gr με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά την αποχώρησή του από την αίθουσα εκδίκασης της υπόθεσης. Δείτε το με ενα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 13:34 Ηρθε και πεμπτη καμερα ενώ σε λίγο θα βγει και το πρώτο ζωντανό τηλεοπτικό από εδώ, από το Open

Ωρα 13:39 Επεστρεψε ο εκ των δικηγορων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Χατζησαββαογλου, ο οποιος στο μεταξυ ειχε πεταχτει μέχρι την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League που εξετάζει άλλες υποθέσεις σχετικές με τα επεισόδια έξω από το Καραισκάκη στο Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος

Ωρα 13:44 Επιστρέφουν τα μέλη της ΕΕΑ στην αίθουσα από την οποία δεν βγήκαν αυτήν την μία ώρα οι νομικοι εκπροσωποι της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ

Ωρα 13:48 Συνομιλώντας με μέλος της Επιτροπής για το αν θα γίνουν αποδεκτά από την ΕΕΑ τα ανωνυμα έγγραφα που έφτασαν στα μέλη της, απάντησε: «Εφόσον δεν αμφισβητείται η γνησιότητά τους, εννοείται και θα μας απασχολήσουν στην ουσία τους, άλλωστε ήδη δόθηκαν και στους διαδικους που αφορούν».

Ωρα 13:51 Το ίδιο μέλος όταν το ρωτήσαμε αν θα βραδιάσουμε μας απάντησε: «Δε νομίζω αλλά δεν θα φύγουμε αν δεν εξεταστούν όλες οι πτυχές και δεν ολοκληρωθεί ουσιαστικά το σκέλος της συζήτησης στο οποίο περνάμε τώρα. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο νέας αναβολής»

Ωρα 13:57 Ευθεία επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη από μέσα της Θεσσαλονίκης για την αποκάλυψη του ThrakiSportS πριν δύο εβδομάδες για αντικατάσταση δύο μελών της ΕΕΑ που ήταν καθηγητές του Πανεπιστημίου Θράκης από δύο άλλους καθηγητές, που είναι όμως του Πανεπιστημίου Πειραιά. Χαρακτηριστικό θέμα της sfinas με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ο απόλυτος διασυρμός ΠΑΟΚ και Ξάνθης! | to10.gr

Ωρα 14:03 Συμπληρώνουμε τέσσερις ώρες από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της συνεδρίασης και μόλις τωρα ξεκινά ουσιαστικά η συζήτηση της υπόθεσης στην ουσία της. Ολοι πλέον είναι στις θέσεις τους, στην αίθουσα Ζακλίν ντε Ρομιλί, το κεντρικό αμφιθέατρο του ισογείου στο υπουργείο Παιδείας όπου στεγάζεται και το υφυπουργείο Αθλητισμού, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία υπενθυμίζεται ότι είναι ανεξάρτητη επιτροπή.

Ωρα 14:10 Καμία ενημέρωση για την ώρα για όσα εκτυλίσσονται μέσα στην αίθουσα

Ωρα 14:15 Νεα διακοπη, βγαινουν οι δικηγοροι, μενουν τα μελη της ΕΕΑ

Ωρα 14:18 Από τον Ολυμπιακό λένε ότι η Ξάνθη εμφανίζεται να λέει ότι δεν γνώριζε πως έχει να απολογηθεί για το θέμα της πολυιδιοκτησίας, καθως δεν υπήρχε το σχετικό άρθρο στην κλήση της σε απολογία. “Θέλουν τάχα μου να καθαρισει άμεσα η υπόθεση αλλά όλο καθυστερούν αυτοι που θα επρεπε να βιαζονται”, λένε από τον Ολυμπιακό.

Ωρα 14:22 «Κανένα σχόλιο» από την πλευρά των ανθρώπων της Ξάνθης. Οι πέντε δικηγόροι έχουν πάει σε μια γωνία στο ισόγειο αλλά σε ανοιχτό χώρο και συζητούν.

Ωρα 14:30 Πλέον φτάσαμε τα 15 λεπτα διακοπης αλλά ουδεν νεώτερον

Ωρα 14:33 Επιστρέφουν οι δικηγόροι στην αίθουσα Ζακλίν ντε Νομιλί

Ωρα 14:40 Βλεπουμε κινητικότητα σαν να ειναι ετοιμοι να βγουν ολοι από την αίθουσα. Μπορεί να σημαίνει πολλά αυτο

Ώρα 14:42 Ολοκληρώθηκε για σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης. Νέα αναβολή, για τις 16 του μήνα!

Ωρα 14:47 «Αν και εννοείται και εξυπακούεται κατά την άποψή μας, για να μην υπάρχει καμία σκιά η ΕΕΑ έδωσε αναβολή στην υποθεση για την ερχόμενη Πέμπτη 16 του μήνα και ώρα 10.00 το πρωί», ανέφερε on camera ο εισηγητής της υπόθεσης Ηλίας Αρκούδης.

Ωρα 14:49 «Ουδέν σχόλιον» και πάλι από τους νομικούς εκπροσώπους της Ξάνθης που μόλις αποχώρησαν.

Ωρα 14:51 Τελευταίοι που αποχώρησαν οι άνθρωποι της Ξάνθης. Πιο πριν έφυγαν μαζικά πρώτα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, τα μέλη της ΕΕΑ και το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Ωρα 14:55 Κοινώς, από γκάφα της ΕΕΑ που έκανε λάθος κλήτευση στην Ξάνθη χωρίς να τις αποδώσει όλες τις κατηγορίες για τις οποίες θα καλούνταν να απολογηθεί, μετά από 4,5 ώρες οδηγηθήκαμε σε νέα αναβολή. Πλέον αρχίζει το επικοινωνιακό παιχνίδι από όλες τις πλευρές και το ραντεβού ανανεώνεται για την προσεχή Πέμπτη στις 19 του μήνα, πάλι στις 10:00 το πρωί.

Ωρα 15:21 Πρώτη αντιδραση – διαρροή από ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δυστυχώς η σημερινή ακρόαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον της ΕΕΑ για την κατασκευασμένη καταγγελία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη παρά τις προσπάθειες του νομικού επιτελείου για άμεση εκδίκαση ώστε να λάμψει η αλήθεια. Κατά συνέπεια, πήρε η αναβολή τόσο η επισημοποίηση της σκευωρίας, όσο και η κατάρριψη των δήθεν ανώνυμων καταγγελιών».

Ωρα 15:33 Την εκτίμηση ότι η Ξάνθη θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα και θα υποβιβαστεί αλλά ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί μόνο με αφαίρεση βαθμών και βαρύ πρόστιμο έκανε ο Αλέξης Κούγιας σε νεώτερες δηλώσεις του στο Sport24.

Ωρα 15:35 Για την πιθανή τιμωρία των δύο ΠΑΕ: «Η ανάκληση του πιστοποιητικού σημαίνει την άμεση αποβολή της Ξάνθης. Ωστόσο, είναι πιθανό για τον ΠΑΟΚ η ποινή να είναι διαφορετική και να αφορά αφαίρεση βαθμών και ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο». 

Ωρα 15:45 Πλέον το παιχνίδι είναι καθαρά επικοινωνιακό και στις επόμενες αναρτήσεις μας στο ThrakiSportS θα προσπαθήσουμε ψύχραιμα να αναλύσουμε όσα συνέβησαν σήμερα στην ΕΕΑ.

Ωρα 15:55 Θυμίζουμε ότι το ραντεβού ανανεώνεται για την προσεχή Πέμπτη στις 10:00 το πρωί. Ευχαριστούμε για την παρακολούθηση όλων των εξελίξεων από το live του ThrakiSportS. Μείνετε συντονισμένοι για την πληρέστερη κάλυψη της επικαιρότητας στο θέμα αυτό αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα…