Η πραγματικότητα σχετικά με τους λόγους που ζήτησε αναβολή η ΠΑΕ Ξάνθη

Διακοπή υπάρχει στην εκδίκαση της υπόθεσης της καταγγελίας του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ, για το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης.

Σε επικοινωνιακό επίπεδο τα μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στον Βαγγέλη Μαρινάκη, γράφουν πως ενώ η Ξάνθη θα έπρεπε να είναι η πρώτη που θέλει να τελειώσει άμεσα η υπόθεση, εμφανίζεται να ζητά και πάλι νέα αναβολή.

Κάτι που όμως δεν ισχύει, αφού η πραγματικότητα που η Ξάνθη ζήτησε να κρατηθεί η υπόθεση και να ξεκινήσει μετά τις 14:00 ή να αναβληθεί, γιατί απουσιάζει ο πληρεξούσιος του Πολυχρόνη Συγγελίδη και θεωρούν ότι εφόσον ο κ. Συγγελίδης είναι ο δεύτερος μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, πρέπει να εκπροσωπηθεί. Ο δικηγορος του Συγγελίδη ονομάζεται Κωνσταντίνος Χριστοδούλου είχε ανειλημμένη υποχρέωση σε σχέση με την εξαγορά της Opel.

Η Ξάνθη έχει επίσης ζητήσει να μαγνητοφωνηθεί η συνεδρίαση και μάλιστα έχει φέρει και την υποδομή για αυτό, μαγνητόφωνα δηλαδή. Είναι κάτι που είχε ζητήσει δυο φορές πριν και το επανέλαβε και σήμερα. Επίσης, ζητήθηκε από την Ξάνθη να πει ότι έχει να πει ο Ολυμπιακός και μετά να αποχωρήσει από την αίθουσα. Τέλος, υπάρχει αίτημα να μην γίνει δεκτη η πρόσθετη παρέμβαση της Λάρισας ή αν γίνει, να συμβεί το ίδιο.