Σκέψεις και ενδεχόμενο προσωπικής παρουσίας Πανόπουλου στην συνεδρίαση της ΕΕΑ

Με ενδιαφέρον αναμένεται από αρκετό κόσμο αν θα παραβρεθεί ο ίδιος ο Χρήστος Πανόπουλος το πρωί της Παρασκευής στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το ιδιοκτησιακό θέμα της Ξάνθης.

Η πληροφορία είχε μεταδοθεί μετά την αναβολή της συζήτησης της υπόθεσης στις 19 Δεκεμβρίου από την εφημερίδα “Μαχητής” της Ξάνθης, που φέρεται να διατηρεί καλές σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο της κορυφαίας θρακιωτικης ομάδας. Εκεί είχε αναφερθεί χαρακτηριστικά ότι «όπως διέρρευσε από κύκλους της ΠΑΕ σύντομα και πιθανότατα την ημέρα που θα συζητηθεί η καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην επιτροπή ΕΕΑ θα απαντήσει προσωπικά και ο Χρήστος Πανόπουλος!».

Με δεδομένο ότι σύμφωνα με τις βραδινές διαρροές η ΠΑΕ Ολυμπιακός προτίθεται να έχει εκπροσώπηση σε ανώτατο επίπεδο με την Γενική Διευθύντριά της Λίνα Σουλούκου στην συνεδρίαση το πρωί, σε αρκετό κόσμο εκφράστηκε η απορία αν όντως θα παραβρεθεί αυτοπροσώπως και ο Χρήστος Πανόπουλος στην συνεδρίαση της ΕΕΑ. Ως ιδιοκτήτης έχει άλλωστε κάθε δικαίωμα να το κάνει και ενδεχομένως πράγματι να περιμένει αυτήν την συνεδρίαση για να «κλείσει στόματα».

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρακτικό και νομικό επίπεδο, δεν αλλάζει τίποτα είτε παραβρεθεί ο Πανόπουλος είτε όχι, από την στιγμή που θα είναι εκεί και θα τον εκπροσωπούν οι τρεις δικηγόροι της Ξάνθης, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Στράτος που έχει και θέση αντιπροέδρου στο ΔΣ της ΠΑΕ. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να ζητήσουν την παρουσία του τα ίδια τα μέλη της ΕΕΑ, πράγμα πάντως που αν και διαρρέεται από ορισμένα ερυθρόλευκα κυρίως μέσα, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ThrakiSportS δεν πρέπει να θεωρείται πιθανό σενάριο αφού όπως και στα δικαστήρια έτσι και στην ΕΕΑ αρκεί η εκπροσώπηση δια των συνηγόρων και δεν απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία.