ΕΠΣ Θράκης: Στον Πόντο Θρυλορίου ο Σάκης Γιαννακίδης!

Στον Πόντο Θρυλορίου θα συνεχισει ο επιθετικός της Δόξας Σώστη Σάκης Γιαννακίδης.

Ο Γιαννακίδης φετος μετακινήθηκε στον Σώστη το καλοκαίρι μετά την περσινή σεζόν σε Πανθρακικό και Ορφέα Ξυλαγανής φιλοδοξεί να βοηθήσει και την νέα του ομάδα την φανέλα της οποίας φορά για πρωτη φορά, να πέτύχει τον στοχο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία στην επανίδρυσή της.

Στο παρελθόν έχει περασει σχεδόν από ολες της Δόξες, της Ροδοπης, αυτης των Προσκυνητών, Ν. Σιδηροχωρίου, Γρατινής και Σώστη. Αγωνίστηκε επίσης στα ΤΕΠ Ξάνθης, στον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων και στο Κόσμιο.

Ο 32χρονος επιθετικός με την φανέλα των Κοσμίου, Προσκυνητών, Ροδίτη και Ν. Σιδηροχωρίου έχει πανηγυρίσει 6 κύπελλα και θέλει να τα αυξησει με την ομάδα του Θρυλορίου.

Συγκεκριμένα κατέκτησε  4 πρωτάθλημα με Κόσμιο, Προσκυνητές και το Ν. Σιδηροχωρι και Ροδίτη στην Α2 και δυο κύπελλα με Προσκυνητες και Ν. Σιδηροχωρι, ενώ ήταν δυο φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, μια με το Κόσμιο με 43 τέρματα και μια με 25 τέρματα τον Ροδίτη το αγαπημένο χωριό του όπου διατηρεί και την επιχείρησή καφέ, που μετατρέπεται σε ποδοσφαιρικό στεκι γιατον Νομό.