ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Έκοψε βασιλόπιτα ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης (+photos)

Ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2020 στην Ορεστιάδα Έβρου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι διαιτητές του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, καθώς και εκπρόσωποι Αρχών της τοπικής κοινωνίας.

Παρόντες ήταν και διαιτητές της σχολής διαιτησίας 2020, στους οποίους απονεμήθηκαν τα πτυχία τους, το σήμα της Ο.Δ.Κ.Ε. και η σφυρίχτρα.

Οι τυχεροί για την νέα χρονιά ήταν οι Μαρία Παντελάκη, Γιώργος Παπαγεωργίου και Ευαγγελία Μιχέλη.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Μιχέλης στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την στήριξή τους προς το Δ.Σ., επαίνεσε τους διαιτητές για την επαγγελματική συνείδησή που επιδεικνύουν στις υποχρεώσεις τους και ολοκλήρωσε με την παρότρυνση να παραμείνουν για πάντα ενωμένοι κι αγαπημένοι.

Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα στους επιτυχόντες διαιτητές-μαθητές για τις επιτυχίες τους στις πανελλαδικές εξετάσεις:
Γιώργο Πετρόπουλο, φοιτητή-διαιτητή για την εισαγωγή του στο τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Σπύρο Βλάχο, φοιτητή-διαιτητή για την εισαγωγή της στο τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Το κλίμα ήταν εορταστικό, τα κάρβουνα έκαιγαν και οι σούβλες γύριζαν το γουρουνόπουλο και το κοκορέτσι για όλη την παρέα.