Δηλώσεις Κυριάκου για την υπόθεση της Ξάνθης: «Να φύγει όσο πιο γρήγορα η ρετσινιά, δεν ξέρω αν η ΕΕΑ είναι η κατάλληλη»

Εφόλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κυριάκος Κυριάκος στην εκπομπή Face to Face της ιστοσελίδας sdna που παρουσιάζει ο Βασίλης Βέργης.

Ο μέχρι πέρυσι ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επί χρόνια επικεφαλής του Γραφείου Τυπου του δικεφάλου και δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος πλέον έχει μεταπηδήσει στην πολιτική ως υποψήφιος βουλευτής και αποτελεί εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής (πρώην ΠΑΣΟΚ), μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για την υπόθεση της Ξάνθης που εκδικάζεται στην ΕΕΑ το πρωί της Παρασκευής.

Ο Κυριάκος Κυριάκος σύμφωνα με την απομαγνητοφώνηση που μεταφέρει το sdna, ανέφερε για την υπόθεση της Ξάνθης: «Έχω την αίσθηση ότι δεν ισχύει το κομμάτι της πολυϊδιοκτησίας. Αν ήμουν σήμερα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα διαμαρτυρόμουν για τις αναβολές. Αν υπάρχει κάτι μεμπτό να τιμωρηθεί. Δεν ξέρω αν η ΕΕΑ είναι η κατάλληλη. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να δώσουν φως στην υπόθεση. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα έμενα έξω από τα δικαστήρια μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση μου. Θα ήθελα να φύγει όσο πιο γρήγορα αυτή η ρετσινιά».

Αξίζει να αναφερθεί ότι για τον Ράζβαν Λουτσέσκου ανέφερε: «Του το είπα και του ίδιου. Αισθάνθηκα ότι εφόσον άντεξε μέχρι εκείνο το σημείο, θα μπορούσε να αντέξει λίγο ακόμη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι προπονητής των λίγων αλλαγών, σε εκείνο το σημείο η ομάδα αποφάσισε να προχωρήσει σε περισσότερες αλλαγές. Δεν υπήρξε κάποια μεγάλη κόντρα. Ο Λουτσέσκου είχε μια στρατηγική που την αντιλαμβάνομαι και την έχω εξηγήσει σε πολύ κόσμο. Δεν καταλάβαινε όμως ότι προκαλούσε έτσι πολύ μεγάλη αντιπάθεια. Εγώ θέλω ο κόσμος να ζηλεύει τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, να ζηλεύει τον προπονητή και τους παίκτες. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι μια από τις σπάνιες φιλίες που έχω κάνει στον χώρο του ποδοσφαίρου».