Ανταλλαγή παικτών για Ιπποκράτη και Ένωση Αλεξανδρούπολης

Στην ανταλλαγή ποδοσφαιριστών τους προχώρησαν ο Ιπποκράτης και η Ένωση Αλεξανδρούπολης.

Στην ομάδα της Ένωσης Αλεξανδρούπολης θα πάει η καλύτερα θα επιστρέψει ο επιθετικός Θοδωρής Καβατζικιώτης από τον Ιπποκράτη και το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο επιθετικός Σταύρος Σιμτσάκης.

Ο Θοδωρής Καβατζικιώτης «Άσα» έχει αγωνιστεί και πάλι στην Άνθεια για πολλά χρόνια ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Το καλοκαίρι μετά την διάλυση της ομάδας της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου μετακόμισε στον Ιπποκράτη όπου στα παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί σημείωσε 7 τέρματα. Πρόπερσι το 2018 με την ομάδα της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου που ήταν και αρχηγός της είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο 27χρονος Σταύρος Σιμτσάκης, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Ξάνθης (φώτο με Πέτρο Μάνδαλο) όπου παρέμεινε για μια τετραετία, έχοντας 59 συμμετοχές και 18 γκολ, μετά μετακόμισε σε χαμηλές κατηγορίες του Ελβετίας για τρία χρόνια (Κρεουζλίγκεν, Ούστερ/  72 συμ.-32 γκολ) ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, της ΑΕΔ, του Αστερα Πετρίτη Κέρκυρας και του Έβρου Σουφλίου.